Haberler

"Gönül Şarkıları" Büyük Coşku Yaşattı

Güncelleme:

Malatya Belediyesi TSM Korosu ilk konserini verdi

Sağlık, sosyal ve kültürel alanlarda önemli atılımlar gerçekleştiren Malatya Belediyesi, Türk Halk Müziği Korosu'ndan sonra Türk Sanat Müziği Korosu'nu da kurdu.

İlk konserini 11 Aralık Salı günü veren Malatya Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu "Gönül Şarkıları" konseriyle sanat müziği dostlarının gönüllerini fethetti. Yoğun ilginin olduğu konser, büyük coşku yaşatarak unutulmaz bir akşama imza attı.

Malatya Kongre ve Kültür Merkezi Kemal Sunal Sahnesi'nde icra edilen ve iki bölümden oluşan konsere Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın yanısıra Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Derviş Özbay, İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Sağer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İki aylık bir çalışmanın ardından dinleyiciyle buluşan koronun şefliğini Kültür Bakanlığı Sanatçısı Selahattin Yalçınkaya yaptı. Sunuculuğunu Burak Gün'ün yaptığı konserde sevilen sanat müziği eserleri seslendirildi.

Kısa bir süre önce kurulan Malatya Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'nun ilk konseri olan Gönül Şarkıları Konseri, dinleyicilerden yoğun alkış alarak büyük beğeni topladı. Belediye Başkanı Ahmet Çakır, koro şefi Selahattin Yalçınkaya'ya çiçek takdim ederek, teşekkür etti.

Konser sonunda dinleyiciler de müzisyenleri tebrik ederek teşekkürlerini sundular.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Malatya Belediyesi Ahmet Çakır Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title