Haberler

Gönül Elleri Çarşısı'ndan kadın mahkumlara Anneler Günü hediyesi

Güncelleme:

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunan kadın mahkumlara Anneler Günü sürprizi yaptı.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunan kadın mahkumlara Anneler Günü sürprizi yaptı. Kadın mahkumlar ziyaret edilerek hediyeler verilirken, anneleriyle birlikte kalan çocukların da kıyafet ve bakım ihtiyaçları karşılandı.

Türkiye'nin dört bir yanında alan el ile veren eli buluşturan Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda mahkum olan kadınlara ve onların çocuklarına 'Anneler Günü' sürprizi yaptı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın eşi ve Gönül Elleri Çarşısı kurucu gönüllüsü Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Tülay Kalav ve Gönül Elleri Çarşısı kurucu gönüllüsü Tuğba Muslu, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunan kadın mahkumlara kıyafet, kişisel bakım ürünleri hediye etti. Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu içinde bulunan Adalet Anaokulundaki çocuklara da bayramlık, oyuncak ve ayakkabı hediye etti. Korona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında gerçekleştirilen ziyarette Gönül Elleri Çarşısı heyetine, AK Parti Bakırköy İlçe Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane, Cezaevi Müdürü Nedim Elbistan, Adalet Anaokulu Müdürü Sinan Cem Taşkın ve Cumhuriyet Savcısı Fuat Arı eşlik etti.

"Her şey annelerimiz ve çocuklarımız için"

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın eşi ve Gönül Elleri Çarşısı Kurucu Gönüllüsü Dr. Fatma Yazıcı, "Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı olarak Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunan kadın mahkumları ziyaret ettik. Bu ziyaretimizi Anneler Günü'ne getirerek, hem iyi hissetmelerini hem de mutlu olmalarını istedik. İnfaz Kurumu'nda anneleri ile birlikte kalmak zorunda kalan çocuklarımızın da ihtiyaçlarını temin ettik. Hediyeler verdik. Bir nebze de olsa onlara güzel bir gün yaşatmak istedik. Bize bu imkanı sunan başta Cumhuriyet Başsavcımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tuzla Belediyesi Anneler Günü Bakırköy Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title