Haberler

Gönül’e Körfez’de "EVET" Sözü

Güncelleme:

Milletvekili Gönül, Körfez'de Bir Araya Geldiği Vatandaşlara Anayasa Değişiklik Paketi Hakkında Bilgiler Verdi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül, Körfez İlçe de vatandaşlarla bir araya geldi. Yarımca, Kirazlıyalı ve Çiftlik sahillerinde dolaşan Gönül, burada rastladığı vatandaşlara 12 Eylül de oylaması yapılacak olan Anayasa Değişikliği Paketi hakkında bilgiler verdi. Vatandaşların "Hayır" oyu vermeleri için kandırıldıklarını belirten gönül "Evet" demek için paketin içeriğinin iyi incelenmesi gerektiğini söyledi. Sahil de vatandaşa kendi elleriyle kitapçık dağıtan Milletvekili Gönül, referandumda "Hayır" oyu kullanmayı düşünen çok sayıda vatandaşı da "EVET" oyu kullanmaya ikna etti.

KİTAPÇIK DAĞITTI

Kalabalık bir grupla Körfez sahillerini dolaşan Milletvekili Gönül, anayasa değişikliğinde paketini anlatan kitapçıkları vatandaşlara kendi elleriyle dağıttı. Referandumda hayır oyu kullanacak olan yüzlerce vatandaşı Anayasa değişikliği hakkında bilgilendirerek "EVET" demeye ikna eden, Sibel Gönül'e Körfez temaslarında Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, AK Parti Körfez İlçe Başkan Vekili Öner Çiçek, Körfez Kadın Kolları Başkanı Melek Çelik, Gençlik kolları Başkanı Yunus Emre Yıldırım, İl Yöneticisi Enver Açlık ve Mehmet Şahin, İlçe yöneticileri ve İl Genel Meclis üyeleri eşlik etti.

VATANDAŞ KANDIRILIYOR

Körfez' de vatandaşlara Anayasa Paketi'nin içeriğini anlatan Gönül "Gece gündüz halkın içinde referandumu anlatmaya çalışıyoruz. Bayanlarla bir araya gelip onların sorularını dinlediğimizde şaşkına dönüyoruz. "HAYIR" diyenlerin çoğu ya halk oylamasına siyasi olarak bakıyor, ya da yalan dolanlarla kandırılmış oluyor. Yargıyı ele geçirdiğimizi bile iddia edenler bile var" dedi. Özellikle vatandaşın muhalefet tarafından kandırıldığını iddia etti.

BAŞARILI OLAMAYACAKLAR

Milletvekili Gönül, "Biz darbe anayasalarından milletimizi kurtarıp, milletin anayasasını egemen kılmaya mecburuz. Çünkü bu millete yakışan budur. Milletin takdirine herkes saygı duymak zorundadır. Fakat muhalefet ve taraftarları, milletin tercihine hürmet etmediler, milletin taleplerine, arzularına, beklentilerine itibar etmediler. Milleti değil kendilerini ülkenin sahibi gibi gördüler, millet adına ama millete rağmen karar verdiler. "Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir" dediler, ama milletin karşısına farklı çıktılar. Şimdi ise vatandaşlarımızı yalan yanlış olmadık işlerle kandırmaya, bu milletin anayasasına yine millete "HAYIR" dedirttirmeye çalışıyorlar. Fakat halkımız gözünü açtı, bu sefer başarılı olamayacaklar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title