Haberler

Gölette Kaybolan Lise Öğrencisinin Cesedine Ulaşıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Arama çalışmaları- Cesedin çıkartılması- Cesedin torbaya konulması Nevşehir'de gölette kaybolan lise öğrencisinin cesedine ulaşıldı Gülşehir ilçesinde sulama göletinde kaybolan 17 yaşındaki lise öğrencisi Ramazan Kötügörmez'in cesedine ulaşıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Arama çalışmaları- Cesedin çıkartılması- Cesedin torbaya konulması Nevşehir'de gölette kaybolan lise öğrencisinin cesedine ulaşıldı Gülşehir ilçesinde sulama göletinde kaybolan 17 yaşındaki lise öğrencisi Ramazan Kötügörmez'in cesedine ulaşıldı.Arkadaşlarıyla gittiği Yalıntaş köyündeki baraj göletine yüzmek amacıyla giren, bir süre sonra suda kaybolan Kötügörmez'in bulunması için Nevşehir Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve jandarma ekiplerinin çalışmaları sonuç vermeyince Mersin Emniyet Müdürlüğü Su Altı Arama Kurtarma Ekibi'nden yardım istendi.Gölete giren dalgıçlar, kısa süre sonra gencin cesedine ulaştı, Kötügörmez'in yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi.Öğrencinin cansız bedeni, otopsi için Nevşehir Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Yalıntaş Gülşehir Nevşehir Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title