Haberler

Gölbaşı'nda 48. Yıl Buluşması

Güncelleme:

Gölbaşı Belediyesi'nin kuruluşunun 48. yıldönümü nedeniyle düzenlenen yemekte dünden bugüne Gölbaşı'na hizmet edenler buluştu.

Gölbaşı Belediyesi'nin kuruluşunun 48. yıldönümü nedeniyle düzenlenen yemekte dünden bugüne Gölbaşı'na hizmet edenler buluştu. Yemekte Gölbaşı bürokrasisinde yer alan isimlerin yanı sıra, belediye bürokratları, geçmiş dönemlerde görev yapan yöneticiler bir araya geldi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, "Gölbaşı için hep birlikte yapacağımız daha çok iş var. Başkan Odabaşı, "Geleceğin şehrini birlikte kuruyoruz. Eskisiyle, yenisiyle, belediyesiyle, meclis üyesiyle, muhtarıyla, bürokratıyla, milletvekiliyle, vatandaşıyla hep birlikte ulaşacağımız son nokta güçlü, kaliteli, huzurlu, modern, marka kent olmuş bir Gölbaşı'dır" dedi.

Akalın Tesislerindeki resepsiyona MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, eski TBMM Başkanı Hasan Korkmazcan, İçişleri eski Müsteşarlarından Galip Demirel, ilçede oturan siyaset ve iş dünyasının ünlü isimlerinin yanı sıra Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, siyasi partilerin temsilcileri, Gölbaşı'nda görev yapan bürokratlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

Akalın Tesislerinde gerçekleşen resepsiyonun başlangıcında 4 yıldan bu yana yapılan çalışmaları anlatan sinevizyon gösterisi gerçekleştirildi.

Daha sonra yemeğin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı'nı bugünlere getirenlerle birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Bugüne kadar Gölbaşı'na hizmet eden ve ilçeye emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Odabaşı, konuşmasında özetle şunları söyledi:

"GÖLBAŞI SEVDALILARIYIZ"

"Her biriniz kendinizden sonraki nesillere yaşanabilir bir Gölbaşı bırakmak için bu duvara çivi çakmış insanlarsınız. Hiçbir kelime size olan minnettarlığımızı ifade etmeye yetmeyecektir.

Bizler, Gölbaşı için bir araya gelmiş insanlarız. Gölbaşı'nın gelişimi, marka kent vizyonuna erişimi için, her birimiz elimizden gelen gayreti göstermekle mükellefiz. Bütün siyasi ayrılıkları, bütün jenerasyon farklılıklarını bir tarafa bırakıp, mevzubahis Gölbaşı ise gerisi teferruattır diyen Gölbaşı sevdalılarıyız.

"VARLIĞINIZ GÜÇ VERİYOR"

Mogan'ı, Eymir'i, yemyeşil doğası, sahip olduğu endemik değerleriyle özel, vizyoner şehircilik anlayışıyla örnek bir Gölbaşı'na hizmet etmenin onurunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Odabaşı daha sonra şunları söyledi:

"48 yıl köyden kente atılan bir adımın bizi getirdiği bu güzel noktadan,

Daha ilerisine, daha güzeline, daha gelişmiş, daha çağdaş bir kent olma yolunda hızla ilerliyoruz. Bu çabalarımızda bizleri yalnız bırakmayan siz değerli dostlarımızın varlığı da her zaman bize güç veriyor.

Geleceğin şehrini birlikte kuruyoruz. Eskisiyle, yenisiyle, belediyesiyle, meclis üyesiyle, muhtarıyla, bürokratıyla, milletvekiliyle, vatandaşıyla hep birlikte ulaşacağımız son nokta güçlü, kaliteli, huzurlu, modern, marka kent olmuş bir Gölbaşı'dır. Bu hedef doğrultusunda çok şey yaptık ve hala yapacak çok işimiz var. Unutmayalım ki Gölbaşı büyük bir eserin adıdır. Bu eser tüm Gölbaşılılarındır."

Bu arada 48. yıl anısına Gölbaşı Sevgi Çiçeği'nin hikayesini anlatan, Gölbaşı Belediyesi'nin desteğiyle hazırlanıp bastırılan Hulusi Gürpınar'ın yazdığı "Zeynep ile Mehmet'in Aşkı"nı anlatan, sevgi çiçeği fotoğrafları ile birlikte sevgi çiçeği hakkında söylenenler ve yapılanları anlatan kitap davetlilere dağıtıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gölbaşı Belediyesi Hasan Korkmazcan Mevlüt Karakaya Yakup Odabaşı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title