Haberler

Gölbaşı Belediyesi Şeffah İmar Çalışmalarına Devam Ediyor

Güncelleme:

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Velihimmetli ve Çayırlı Mahallelerine yaptığı ziyarette imar çalışmaları konusunda vatandaşları bilgilendirdi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ziyaret ettiği Velihimmetli ve Çayırlı Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Başkan Odabaşı, parselasyon çalışmaları başlayan mahallede vatandaşları bilgilendirdi, istek ve sıkıntılarını dinledi.

VATANDAŞLARI BİLGİLENDİRDİ

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, göreve geldikleri günden bu yana Türkiye'ye örnek olacak şeffaf bir yönetim anlayışını esas aldıklarını ifade etti. Başkan Odabaşı, " Gölbaşı Belediyesi'nde esas olan vatandaşla birlikte yönetim anlayışıdır. Bugüne kadar birçok mahallemizde yapılan imar çalışmalarını vatandaşımızla birlikte yaptık. Gölbaşı Belediyesi olarak mahalle sakinlerimizin yanına giderek yapılacak imar planı çalışmaları hakkında tek tek bilgi veriyoruz. Kapalı kapılar arkasında imar çalışması yapmıyoruz. Herkesin gözleri önünde çalışma yapıyoruz. Amacımız Gölbaşılı hemşerilerimizin hakkının kaybolması için çalışmaktır.Bugün de Velihimmetli ve Çayırlı Mahallemizde de parselasyon çalışmaları yapılmaya başlandı. Bu nedenle sizlerle bir aradayız" dedi.

Mahalle sakinlerini ile sohbet eden Başkan Yakup Odabaşı, istek ve taleplerini dinledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gölbaşı Belediyesi Yakup Odabaşı Türkiye Çayırlı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BU AKŞAM HANGİ DİZİLER VAR? 2 Mayıs TV yayın akışı! Bugün hangi diziler yayınlanıyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 2 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Survivor Yasin elendi mi? Dün akşam Survivor'a kim veda etti? Survivor eleme adayları kim oldu? 2 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Mayıs Survivor elenen isim! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Resmi Gazete bugün (2 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 2 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title