Haberler

Göksel Göksu Yazıları İle Cnnturk.Com'da!

Güncelleme:

CNN TÜRK Haber Merkezi'nin kıdemli ismi Göksel Göksu, artık özel haberleri, analiz ve yorumlarıyla www.cnnturk.com/yazarlar linkinde olacak.

Ülke gündemini belirleyen konuların yakın takipçisi olan Göksu, tanık olduğu haberlerin perde arkasına cnnturk.com'da ışık tutacak. Yazılarında, uzmanlık alanına giren siyaset, kadın, çocuk, deprem gibi konularda izlenim, röportaj ve gözlemlerini paylaşıp sokağın sesi olmayı yazı ve cnnturk.com'a özel videolarıyla sürdürecek.

CNN TÜRK'ün tecrübeli muhabiri Göksel Göksu,

- Güneydoğu'da kaçırılan, uyuşturucuyla, hırsızlığa zorlanan, suça itilen çocukların dramını ele aldığı "Güneydoğu'nun Kayıp Çocukları" belgeseli, 2006 Sedat Simavi Ödülü "Haber" kategorisinde ve

- "Namlunun Ucundaki Kadınlar" haber dizisiyle Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nden 2010 Başarı Ödülleri'nde "övgüye değer" bulundu.

- 14. Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri, "Görüntülü haber" ödülüne, 17-22 Ocak'ta yayımlanan "Hizbullah'ın Dünü Bugünü" başlıklı haberiyle layık görüldü.

Göksu'nun ilk yazısını okumak için www.cnnturk.com/Yazarlar/Goksel.Goksu sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Sosyal medyada yazıları en çok paylaşılan CNNTURK.com'un yazarlar sayfasından ayrıca; CNN TÜRK Editörü Ahu Özyurt, Güne Merhaba programı sunucusu Özge Uzun, Bugün programı sunucusu Deniz Bayramoğlu, 5n1k programı yapımcı-sunucusu, Radikal Gazetesi köşeyazarı Cüneyt Özdemir, Eğrisi Doğrusu programı yapımcı-sunucusu ve Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Taha Akyol, CNN TÜRK Londra Muhabiri Metin Güneş ve CNN TÜRK Almanya Muhabiri Erhan Merttürk, Paranın İzi ve Parametre programı sunucusu ve CNN TÜRK Ekonomi Müdürü Emin Çapa, Posta Gazetesi Köşe Yazarı Mehmet Ali Birand, Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Yılmaz Özdil, Tarafsız Bölge programı sunucusu ve Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Ahmet Hakan, Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı Fikret Bila, Vatan Gazetesi Ankara Temsilcisi Bilal Çetin, Hürriyet Turkish Daily News Genel Yayın Yönetmeni Murat Yetkin, Doğa Derneği Başkanı Güven Eken, Bilgi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yüce Zerey'i takip edebilir ve paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Göksu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title