Haberler

Gökhan Özoğuz, tepki çeken 10 Kasım paylaşımını düzenleyip yeniden paylaştı

Güncelleme:

Şarkıcı Gökhan Özoğuz, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü için yaptığı paylaşımda "Bu sene 10 Kasım başka kutlanıyor" dedi. Paylaşımındaki "kutlama" ifadesinden dolayı tepki çeken şarkıcı, paylaşımı silerek "anma" olarak yeniden paylaştı.

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı 10 Kasım paylaşımı tepkilere neden oldu. 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü için "Bu sene 10 Kasım başka kutlanıyor" paylaşımını yapan Gökhan Özoğuz'un "kutlama" ifadesini kullanması, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük tepki gördü. Özoğuz, tepki çeken paylaşımını yayından kaldırarak düzeltip tekrar paylaştı.

"10 KASIM BAŞKA KUTLANIYOR"

Son zamanlarda yaptığı sivri paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Gökhan Özoğuz, Twitter hesabından yaptığı 10 Kasım paylaşımında şunları söyledi: Bu sene 10 Kasım başka kutlanıyor! Uyanış; Halkın içinde kendi kendine dirilen. İlke ve İnkılaplarıyla, Genetiğimize Zamanın akışıyla Devrimcilik ruhunu aşılayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sonsuz minnet ve Saygı ile selamlıyoruz. Yaşasın Demokrasi Yaşasın Özgürlük." Özoğuz'un paylaşımında "kutlama" demesi ise büyük tepki çekti.

Gökhan Özoğuz, tepki çeken 10 Kasım paylaşımını düzenleyip yeniden paylaştı

SİLİP YENİDEN PAYLAŞTI

Sosyal medya kullanıcıları şarkıcının tweetine "10 Kasım yastır" ve "Kutlama değil anma" diyerek tepki gösterdi. Gelen tepkilerden sonra attığı tweeti silen Özoğuz, "kutlama" yerine "anma" yazarak yeniden paylaştı.

Gökhan Özoğuz, tepki çeken 10 Kasım paylaşımını düzenleyip yeniden paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Gökhan Özoğuz 10 Kasım Haberler

500

Yorumlar (31)

DELİDİR AMA!:

Sevgili Gökhan , sen ve senin gibiler bu ülkede olduğu müddetçe , bu güzelim ülkemin ebediyete kadar var olacağından son derece eminim . Keşke tüm yanlışlar böylesine masumane olsa. . . Seni bilen bilir , bilmeyen de bilir ama işine gelmez . İyi ki varsınız .

24
52
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kaç yaşına gelmiş 2 kelimeyi bir araya getirmekten yoksun yazık sana

52
24
yanıtYanıtla
Cem:

Yav he he sen mükemmelsin? İmla ve noktalamana bak önce

yanıt6
yanıt13
Yenceri:

Adam ne söylemiş Art niyet yok ama kimseye hakaret yok hemen ak troller atlamış sazan gibi merak gökhan herkes senin nasıl bir insan olduğunu iyi biliyor not troll olmak ayda ne kadar kazandırıyor merak ediyorum

20
37
yanıtYanıtla
tabı:

adam ısını bılıyor ıstanbul konserınden 2 saate 150 bın lıra aldı dogal olarakta hersey guzel olucak dıyor

41
13
yanıtYanıtla
Hacı:

Sana ne milletin parasından?

yanıt12
yanıt14
ŞAVELET:

Cahil , bir konser için 150 bin lira para mı ? Beş kuruş para almamış . Hem Ankara hemde İstanbul konserlerinden . . . Aklınız hep parada olduğu için , sizler böyle işlerden anlamazsınız

yanıt14
yanıt30
Gerçek kemalist:

Bu adama 150bin çok yoksa konserine giden olmaz bunun bu şekilde para kazanıyor ne yapsın dilsizler sağırlar birbirini ağırlar

yanıt18
yanıt7
Illetyus:

Fikir neyse zikirde o olur

42
8
yanıtYanıtla
TT:

Bir şey olmaz Gökhan Beyin art niyetli olmadığını biliyoruz

19
20
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title