Haberler

Gökhan Özoğuz, Kaz Dağları'nda evi olduğu yönündeki iddiaları yalanladı

Güncelleme:

Kaz Dağlar'ında villası olduğu söylenen şarkıcı Gökhan Özoğuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda iddiaları yalanladı.

Son günlerde gündeme gelen Kaz Dağları'nda Tarkan ve Gökhan Özoğuz'un bölgede arsa satın aldığı ve villalarının olduğu iddia edildi. Özoğuz, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak villa iddialarını yalanladı.

"YALAN ÇOK KÖTÜ BİR ŞEY"

Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz'un kardeşi Hakan ile Kaz Dağları'nın eteğinde bulunan Bayramiç'te 800 dönüm arazi satın aldığına dair iddialara cevap verdi. Twitter hesabından paylaşım yapan Özoğuz, "Aaa benim Kaz Dağları'nda Villam mı varmış ah bee keşke ben de bilseydim. Yalan çok kötü bir şey! Yalan iftira daha sert bir şey! İnsan hakkı yemek o inançlı olanlarınızın bildiği üzere en serti! Ülkenin doğasına sahip çıkanlara bir anda villa yalanlarıyla gündem? Ayıp ayıp." dedi.

Gökhan Özoğuz, Kaz Dağları'nda evi olduğu yönündeki iddiaları yalanladı

"VATAN, MİLLET SEVDASINDAN BAHSEDENLER, NEREDESİNİZ?"

Gökhan Özoğuz, Kaz Dağları'nın civarına yapılacak olan altın madeni projesine şu sözlerle sitem etmişti: "Yazıklar olsun! Konu ile alakalı açıklama tamamen projenin devamlılığına hizmet etmesi için yapılmıştır! Kesilen ağaç miktarı, siyanürün kullanılmadığı ve tekrar ağaçlandırma konusundaki bilgisizlik (şekerle çocuk kandırmak). Vatan, millet sevdasından bahsedenler, neredesiniz?"

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Gökhan Özoğuz Sosyal Medya Haberler

500

Yorumlar (69)

KALDIRIM:

HERŞEYE ATLAYIP ANTİPATİK OLDUN. SANATCIYSAN SİYASETE GİRME. SANATCİ DEDİĞİN SOYUNUR SOYUN :)

12
18
yanıtYanıtla
Bey:

Siyaset? neresinde siyaset var bunun? Ama sen Doğayı katledip 160 milyon dolar devlete kaynak çıkarıp bir yandanda kanadalıya 3. 4 MİLYAR dolarlık altınımızı vermek diyorsan. Siyasete girelim hepimiz.

yanıt1
yanıt2
terzioğlu:

bu konuya siyaset diyebiliyorsan sen soyun:)

yanıt0
yanıt2
emre:

BOŞSSUN

yanıt1
yanıt1
KALDIRIM SÖKEN:

KARDEŞ SENİN KAFAN GİBİLER YÜZÜNDEN SUSMAKTAN BÖYLE OLDU BU ÜLKE DOĞRU BİR ŞEY YAPMAYA ÇALIŞAN VAR EN AZINDAN. SEN KALDIRIM TEMİZLEMEYE DEVAM ET

yanıt0
yanıt3
kel kahya:

siyasete soyunmuş işte :) gökhanı severim iyidir.

yanıt5
yanıt3
:

KEL kahya bari sen karışma bir sus etraf zaten zıplamada bir den. köstek olma YAV

yanıt2
yanıt1
Hunter:

sende ki beyni kuşa taksak ters uçar :D

yanıt2
yanıt8
İnka:

Kimse Villası var demedi.800 dönüm arazisi var iddiası ortaya atıldı.Bunu cevaplamıyor,Villam yok diyor.Arazin varmı,yokmu cevap ver

20
1
yanıtYanıtla
misafir:

sen ulu önder atatürkün düşündügü hahyal ettigi türkiyesin kim ne derse desi sen türkiye sevdalısısın bizde sana sevdalıyız hede nasıl bu yolunu kaybetmiş insan sürüsü sana saldırsada dualarımız seni korusun seni seviyoruz evlat

10
7
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title