Haberler

Gökçek: Türk Polisiyle İftihar Ediyorum

Melih Gökçek ,"Değerli Türk Polisi Ankara sizinle gurur duyuyor pankartı benim talimatımla asılmadı ama polisle iftihar ediyorum." dedi.

Melih Gökçek, Ahmet Hakan'ın Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Gökçek programda CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat, Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Kartoğlu ve Habertürk Ankara Temsilcisi Erdal Şen'in sorularını yanıtladı. İşte Melih Gökçek'in açıklamalarından satır başları..

"DEĞERLİ TÜRK POLİSİ" PANKARTI

"Değerli Türk Polisi Ankara sizinle gurur duyuyor" parkartını ben astırmadım. Ama o sözü de Türk polisi haketmiştir. Benim personel bu pankartı asmak istedi. Asın dedim, memnuniyetle. Böyle bir teklifte bulundular. Türk polisiyle iftihar ediyorum. Ama ben oraya asın demedim. Böyle bir talimat vermedim. Bu bizim lokalin içinde polisin bulunduğu yere asılacaktı.

Gökçek'in Gezi olaylarında asın dediği pankart;

"ŞEREF DUYUYORUM"

Polislerimle şeref duyuyorum. Polislerim için söylediğim sözün yüzde yüz arkasındayım.
Ölüm hadisesinin nasıl cereyan ettiğini birlikte gördük. Polis linç edilmek istendi. Linçten kurtulmak için kaçıyor. Kaçarken taş atıyorlar. Taş eline çarpıyor ve çarptığı anda silah çocuğu öldürüyor. Yani şunu söylemek istiyorum. O polis tutup da bilinçli olarak ateş etmiş değil. Bir cinayet işlemiş değil. Bakın çocuğa acıyoruz. Ailesine acıyoruz. Bu ayrı bir konu. Ama buradaki polisin kendini kurtarmak için yapmış olduğu bir davranış. Sen bu polisi suçlayamazsın ki bu manada. Bir başka yerde dövme hadisesi var. Bak onu tasvip etmiyorum, savunmuyorum da. Ben bütün samimiyetimle söylüyorum, ben astırmadım. Ama içindeki muhtevasına imzamı 1 milyon defa atarım. Ama astırmadım… Atırsam da astırdım derim, niye çekineyim.

"SİYASİ KONULARA SEÇİMDEN SONRA GİRELİM"

Siyasi konulara seçimden sonra gireriz. Çünkü ben şimdi belediye başkan adayıyım. Belediye başkanlığı ile ilgili konuları anlatalım. Siyasi işlere boğduk mu, bizim projeler de güme gider, bana soracağınız belediye ile ilgili konular da güme gider. Güme gitmesin. Seçimden sonra yaparız. Yerel seçimin, genel seçim havasına döndüğünü düşünüyorum.

ANKA PARK PROJESİ

5. dönem için bir numaralı projelerimizden biri "Ankapark Projesi". Önce 5 milyon, sonra 10 milyona kadar ziyaretçi beklediğimiz bir proje. Birçok park çeşidini bir araya getiren, dünyanın en büyük dinazorunu da içinde bulunduracak büyük bir proje. Disneyland'ı geçtiğimiz dönem de söyledim. Disneyland'la birebir görüştük. Ancak onlar bu işlere girmiyor. Turizmi Ankara'ya çekebilmek için dev bir proje yapmalısınız. Ana çıkış nokta turizm.

ANKARALILARA YATIRIM ÇAĞRISI

Ankara'yı turizm açısından harekete geçirmek için yatırıma ihtiyaç var. B proje Ortadoğuyu ankraya çekecek. İnşallah ağustos sonunda ana tema parkı, hayvanat bahçesini de 1 yıl içinde bitireceğiz. Ankaralıları davet ediyorum. İnşaat devam ediyor.
Disneyland yabancı bir isim. "Anka", anka kuşundan geliyor. Selçuklu mimarisinden de etkileniyoruz.


 

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Hakan Coşkun Melih Gökçek Disneyland Güncel Haberler

500

Yorumlar (29)

RECEP IŞIKrecepisik5656@gmail.com:

KAHRAMAN TÜRK MİLLETİNİN KAHRAMAN EVLADI KAHRAMAN TÜRK POLİSİ DE EN ALT RUTBELİSİNDEN EN ÜST RUTBELİSİNE KADAR SİZİNLE GURUR DUYUYOR VE SİZE DUASI VE OYLARI İLE DESTEK VERMEKTEDİRLER.GELECEK TE KAHRAMAN TÜRK POLİSİ SİZİ ULU ÖNDER KAHRAMAN BÖYÜK ATATÜRK ÜN KURDUĞU ORDUNUN BAŞKOMUTANI,YÜCE MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNİN DE DEVLET BAŞKANIOLARAK GÖRMEK İSTEMEKTEDİR.YÜCE YARATAN YAR VE YARDIMCINIZ YOLUNUZ AÇIK BAHTINIZ AK OLSUN.ALLAH SİZİ HİÇ Mİ HİÇ MAHCUP ETMESİN VE UTANDIRMASIN.AKŞAM CNN TÜRK DE A.HAKAN COŞKUN UN PROGRAMINDAYDINIZ ONU BİRAZ YOLA GETİRMİŞSİNİZ.HEP SİZE SAYIN BAŞKAN DİYE HİTAP ETTİ.BU BENİM ÇOK DİKKATİ Mİ ÇEKTİ.SİZ ANKARA NIN MİMARI,YÜCE MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNİN HADİMİ VE SEVDALISISINIZ.ALLAH SİZİ DÜNYA LİDERLERİNE ÖNDER,BİZİMKİLERE DE ÖRNEK KILSIN.ALLAH SİZİ 80 MİLYON YÜCE MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNE BAĞIŞLASIN DEĞERLİ VATAN VE MİLLET EVLADI GELECEĞİN BAŞ KOMUTANI VE DEVLET BAŞKANI SAYIN İ.MELİH GÖKÇEK BEY EFENDİ.

11
27
yanıtYanıtla
i.m.gokcekimg@bilkent.edu.tr:

eksik olma değerli kardeşim sende bizim baştacımızsın komutan olursam senide yanıma alıp viyanayı fethe çıkacağım ilk iş olarak , viyanadan gireriz britanya krallığına kadar kuşatırız evelallah zaten türkiyiyeyide ben kurtarıyorum herzaman oralarıda alırız sıkıntı yok

yanıt0
yanıt0
OLGAademsimsek01@hotmail.com:

HEEEYYYT SAVULUN ZALOĞLU RÜSTEM GELİYORRRR:) CANNI YERİM BENİM YİĞENİMMM

yanıt0
yanıt0
demokraterdog@gmx.de:

Ayakkabı Kutusu dürüst ve namuslu insandan 7000 iftar edilcek memuru görevden aldıkdan ve yerlerini kendi yalakalarınla doldurdukdan sonra gurur duyabilir. Dünya tarihinde görülmemiş örtme operasyonunu becerdiler. Bütün dünyadaki hırsıların saygılarını kazandılar.

29
5
yanıtYanıtla
MİNEmurat.aydin.72@hotmail.com:

BUNLAR AYAKKABI KUTUSU KULLANDILAR DİYELİM YA SİZİNKİLER NE KULLANDI? DEV HORTUMLAR.

yanıt0
yanıt0
demokraterdog@gmx.de:

Koyunlar gerçeğı nasil çevirmeye çalışırlar. Bu vatanhainliğe yüzüne tüküreyim.

yanıt0
yanıt0
recepgokgul@omer.com:

ayakkabı kutusunu ve para sayma makinalarını bakan çocuklarının evlerinden bulanlarlada iftihar ediyormusun.....

27
7
yanıtYanıtla
refsdf@hotmail.com:

bu melih gözceği ve akpyi övmek icin paramı alıyorsunuz silah zoruylamı söyletiyorlar :=)

30
4
yanıtYanıtla
POLICEferknikkm64mfuz4674@hotmail.com:

Niye iftihar etmayeceksiniz...!Adamlari KUKLANIZ haline getirmissiniz. Her gün kulaklarindantutup istediginiz yere sürgün ediyorsunuz..Utanin beee....

24
3
yanıtYanıtla
TOLGAademsimsek01@hotmail.com:

BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU. ADAMLARI ORADAN ORAYA SÜRDÜNÜZ, İTBARSIZLAŞTIRDINIZ ONUN İÇİNMİ İFTİHAR EDİYORSUN, LAF KALABALIĞI YAPMA BE GÖKÇEK:)

22
2
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title