Haberler

Gökçek'ten Ahmet Hakan'a: Ne O Kıskandın mı

Güncelleme:

Melih Gökçek, Ahmet Hakan'ın "Bırakın metroyu Ullaştırma Bakanlığı açsın. Neden Siz açıyorsunuz?" sorusuna, "Ne o kıskandın mı?" şeklinde yanıt verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yayınlanan 'Tarafsız Bölge' programında Ahmet Hakan, gazeteci konukları CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat, Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Kartoğlu ve Habertürk Ankara Temsilcisi Erdal Şen'in sorularını yanıtladı.

AHMET HAKAN, PROJELERDEN BAHSETTİ

Son derece renkli geçen programda, sosyal medyada da sürekli atışan Ahmet Hakan ile Melih Gökçek arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Zaman zaman CHP adayı Mansur Yavaş'a da yüklenen Gökçek "CHP'nin adayı yıkmak için geliyor.yorumunda bulundu.

"NE O KISKANDIN MI?"

Programın bir bölümünde Ahmet Hakan, Gökçek genel olarak Ankara'da ulaşıma ilişkin yapacağı projeleri anlattı. Hakan'ın yapacağı metro hatlarından bahseden Gökçek'e, "Bırakın metroyu Ulaştırma Bakanlığı açsın metroyu neden siz açıyorsunuz?" şeklinde soru sorması üzerine Gökçek "Ne o kıskandın mı" şeklinde cevap verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Hakan Coşkun Melih Gökçek Hande Fırat Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

kamaşullahabdulaga@hotmail.com:

helal olsunnn GÖKÇEK.... noldu kaypakkkk ahmet hakan zoruna mı gitti..... sananeeeeee

56
55
yanıtYanıtla
fener şampiyonmihmandaro@hotmail.com:

HEM FENERLİ HEM AKPARTİLİ NEDEN OLUNMASIN BAŞBAKANI GÖRMÜYOR MUSUNUZ.. BEN ELİMİ VİCDANIMA ATTIM .. BU ADAMLARA OY VERMEK BOYNUMUN BORCU .. BAŞBAKANIMIZ SEVİLEN BİRİSİ NEDEN ÖFKE İLE HAREKET EDİYORSUNUZ .. GÜNAH İŞLEYENİN VEBALİ BOYNUNA AMA YAPILAN HİZMETLER ORTADA BURADA YORUM YAZANLARIN ÇOĞU HAYAL EDEMEDİKLERİ GERÇEKLERİ YAŞADIKLARI HALDE GÖRMEZDEN GELİYORLAR.. KAÇINIZ UÇAĞA BİNMEYİ HAYAL EDERDİ. UÇAK BURJUVA ULAŞIM ARACI DEĞİL MİYDİ.. BİRAZ DA İNSAFLI HAREKET EDELİM TERCİHLERE SAYGI GÖSTERELİM..

42
59
yanıtYanıtla
NİZAMETTİNnizam987@hotmail.com:

Ahmet Hakan dönmedir. Kim para verirse onun borusunu çalar.

54
41
yanıtYanıtla
yusuf cetınkayaastrakubi@hotmail.com:

helaaaalllllllllllllllll gökçek sana brawoooooo

37
48
yanıtYanıtla
AHAfree86@mynet.com:

ENGELLİYE VERİLEN TEKERLEKLİ SANDALYEYİ BİLE KIRMIZI KURDELE İLE AÇAN ZİHNİYETE SEN NEYİ ANLATMAYA ÇALIŞIYORSUN :)

63
20
yanıtYanıtla
morrissondayıkeyfiali@hotmail.com:

ahmet hakan kanal 24 ün genel yayın yönetmenliğide olmayınca zıvanadan iyice çıktı akp ve tayyip düşmanlığında israil eski dış işleri bakanı liebermanı geçti

41
40
yanıtYanıtla
İİNANinancinan75@hotmail.com:

DELİKANLI ANKARALILAR BUNA NASIL OY VERİYOR!!!!

33
26
yanıtYanıtla
ekremekrem_hayri@hotmail.com:

delikanlı olan verir zaten capulcular değil

yanıt0
yanıt0
skilachiselcuk_ist@hotmail.com:

ya bu adamdaki değişim de hayli ilginç kanal 7 de iken sakalları sünnete göreydi giyimi kuşamı mutaassıp kesime göreydi. şimdi konuşurken ki hal ve hareketleri bile tuhaflaştı tabir yerindeyse recep ivediğin dediği gibi saçı başı dağıtmış bi havalarda.

44
14
yanıtYanıtla
skilachiselcuk@hotmail.com:

kırmızı ya basanlar bu yorumu 10 sene önce yapsaydım yeşile basardı:)))

yanıt0
yanıt0
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title