Haberler

Gökçek'in Pençe Kılıç harekatıyla ilgili paylaşımı olay oldu! Yorumları görünce hemen geri adım attı

Güncelleme:

TSK tarafından icra edilen Pençe Kılıç Harekatı'na ilişkin bir paylaşım yapan eski ABB Başkanı Melih Gökçek bu kez baltayı taşa vurdu. Paylaştığı videonun operasyondan değil de bir oyundan olduğu yorumları sonrasında geri adım atan Gökçek, ikinci paylaşımında "Evet bu bir bilgisayar oyunu… Ama gerçekte de böyle biliyor musunuz? Bir sefer de ben trolleyeyim istedim" ifadelerini kullandı.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, gündem yaratan sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor. Daha önce Beşiktaş'ın eski Kamerunlu golcüsü Aboubakar'ı general üniformasıyla fotomontajlı fotoğrafını "Şehit düştü" diyerek paylaşan Gökçek, bu kez de TSK'nın gerçekleştirdiği Pençe Kılıç Harekatı ile ilgili bir tweet attı.

VİDEOYA YORUM YAĞDI

Gökçek, Twitter'dan operasyona atıfta bulunarak bir video paylaşıp "Kılıç kınından çıkınca böyle oluyor" ifadelerini kullandı. Sosyal medya kullanıcıları ise bu videonun bir oyundan olduğunu belirtip paylaşımın altına çok sayıda yorum yaptı.

O yorumlardan bazıları:

Gökçek'in Pençe Kılıç harekatıyla ilgili paylaşımı gündem yarattı! Yorumları görünce hemen geri adım attı

Gökçek'in Pençe Kılıç harekatıyla ilgili paylaşımı gündem yarattı! Yorumları görünce hemen geri adım attı

Gökçek'in Pençe Kılıç harekatıyla ilgili paylaşımı gündem yarattı! Yorumları görünce hemen geri adım attı

Gökçek'in Pençe Kılıç harekatıyla ilgili paylaşımı gündem yarattı! Yorumları görünce hemen geri adım attı

GERİ ADIM ATTI

Yorumların ardından bir paylaşım daha yapan Gökçek, geri adım attı. Gökçek, ikinci paylaşımında, "Evet bu bir bilgisayar oyunu… Ama gerçekte böyle biliyor musunuz? Bir sefer de ben trolleyeyim istedim" dedi.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Melih Gökçek TSK Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title