Haberler

Gizem Öldü Dualar İrem İçin

Güncelleme:

Bursa'da gazdan zehirlenerek yaşamını yitiren Gizem Bera Yüksel'in ablası, İrem'in yaşam mücadelesi devam ediyor.

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde geçen pazartesi gecesi şofbenden sızan gazdan zehirlenerek yaşamını yitiren 11 yaşındaki Gizem Bera Yüksel'in ablası, 12 yaşındaki İrem Sıla Yüksel'in Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ndeki yaşam mücadelesi devam ediyor. Gizem'in babasını arayan televizyon programcısı Beyazıt Öztürk, Gizem'in ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirerek, aileye her türlü desteği de yapmaya hazır olduğunu söyledi.

Orhangazi Atatürk İlköğretim Okulu'nda, başkan yardımcısı olduğu sınıfta arkadaşlarına öğütler verirken öğretmeni tarafından çekilen görüntüleri internette tıklanma rekorları kıran, katıldığı Beyaz Show'da da hazır cevaplılığı ile izleyenleri kahkahaya boğan Gizem Bera Yüksel ve birlikte banyoya girdiği ablası İrem Sılay Yüksel'in Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ndeki tedavisi devam ediyor. Gizem'in cenazesini önceki gün gözyaşları arasında toprağa veren aile şimdi komadaki diğer kızları İrem Sılay'ın yaşama tutunması için dua ediyor.

Solunum cihazına bağlı yoğun bakım ünitesinde tutulan İrem Sıla Yüksel'in ilk güne göre çok az da olsa iyileştiği bildirildi. Aileye bilgi veren İrem'in doktorları, küçük kızın tansiyonunu belli bir noktaya çekmeyi başardıklarını belirterek, "Buna ek olarak ilaç tedavisine yanıt veriyor. Biz de ilaç tedavisi uyguluyoruz. Şu anda sağlık durumu ile ilgili daha fazla bilgi verebilmek mümkün değil. Bir süre daha bekleyeceğiz" diye bilgi verdi. Doktorlar hastanede İrem için her türlü imkanın kullanıldığını ve tüm tıbbi imkanların seferber edildiğini bildirdi.

ANNENİN GÖZYAŞLARI DİNMİYOR

Gizem ve İrem'in annesi bu sabah mezarlığı ziyaret etti. Gözyaşı dinmeyen anne Ayla Yüksel, Gizem'in mezarına sarılırken "Yavrum kalk orası çok soğuktur" diyerek gözyaşı döktü. Babası Salih Yüksel ve yakınları dua ettikten sonra mezarlıktan ayrıldı. Yüksel ailesi ardından da yaşam mücadelesi devam eden İrem Sılay Yüksel'i görmek üzere Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne gitti.

BEYAZIT ÖZTÜRK ARADI, REZZAN KİRAZ ZİYARET ETTİ

Geçen yıl öğretmeninin sınıfta arkadaşlarına öğüt verirken çektiği görüntüleri internette tıklanma rekorları kırınca televizyon kanallarında haber olan ve katıldığı Beyaz Show'da ise zekası ve hazır cevaplığı ile izleyenleri kahkahaya boğan Gizem Bera Yüksel'in şofpenden sızan gazdan dolayı ölmesi, kendi şovuna katılan şovmen Beyazıt Öztütürk'ü de üzdü. Beyazıt Öztürk, Gizem'in cenazesinin kaldırıldığı gün telefonla babası Salih Yüksel'i arayarak başsağlığı diledi. Telefonda Salih Yüksel'e Gizem'in ölümünden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getiren Beyaz'ın baba Salih Yüksel'e Gizem'in çok akıllı ve neşe dolu bir çocuk olduğunu öldüğüne inanamadığını söylediği belirtildi. Beyaz'ın Gizem'in babasına aile için elinden gelen her türlü yardımı yapabileceğini ve yaşam mücadelesi veren İrem'e de Allah'tan şifa dilediği belirtildi.

Orhangazi Gönüllü Evi'nin daveti üzerine Orhangazi'ye gelerek söyleşi düzenleyen Astrolog- Yazar Rezzan Kiraz, şofbenden sızan gazdan dolayı yaşamını yitiren Gizem Bera Yüksel ve halen Şevket Yılmaz Çocuk Hastanesi'nde yoğun bakımda yatan 12 yaşındaki İrem Sılay Yüksel'in evini ziyaret etti. Zeytin Kooperatifi'ndeki söyleşi ardından Arapzade Mahallesi Barış Caddesi 4 No'lu Sokak'taki ailenin evine giderek taziye ziyaretinde bulunan Kiraz, anne Ayla Yüksel ile görüştü. Burada Gizem'in annesi ile yakından ilgilenen Kiraz, acılı anneyi sarılarak teselli etti. Olaydan duydukları üzüntüyü de dile getiren Rezzan Kiraz, aile ve akrabalarını sabırlı olmaya çağırdı. - Bursa / Orhangazi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title