Haberler

Gizem'in Annesi Mahalleyi Terk Etti

Güncelleme:

Adana'da öldürülen Gizem Akdeniz'in annesi Hatice Akdeniz, her sokağa çıktığında kızının katilinin evini görmemek için mahalleyi terk etti.

Adana'da kaybolduktan iki gün sonra akrabası tarafından öldürülmüş halde bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in annesi Hatice Akdeniz, her sokağa çıktığında kızının katilinin evini görmemek için mahalleyi terk etti.

GİZEM'İN ÖLDÜRÜLMESİ

Merkez Seyhan ilçesine bağlı Tellidere Mahallesi'nde oturan Hatice ve Mustafa Akdeniz çiftinin en küçük çocuğu olan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz, 2 hafta önce öğle saatlerinde kayboldu. Tüm Adana Gizem Akdeniz'i bulmak için iki gün seferber oldu ancak bir türlü bulunamadı. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nün kurduğu özel ekip Gizem Akdeniz'i babasının amcasının oğlu olan S.A.'nın (25) Gizem'i kaçırıp vahşice öldürdüğünü belirleyip Gizem'in cesedine ulaştı. S.A.'nın Gizem Akdeniz'in ablası Gamze Akdeniz'i kendisiyle evlendirmedikleri için çocuğu öldürdüğü ortaya çıktı. Gizem Akdeniz, Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi.

"KATİLİN EVİNİ GÖRMEYE DAYANAMIYORUM"

Küçük kızının akrabası tarafından vahşice öldürülmesiyle çok büyük acı çeken anne Hatice Akdeniz, olaydan iki gün sonra evi terk etti. Kızını öldüren katilin kendisiyle birlikte kızını aradığını ve afiş dağıtıp astığını söyleyen acılı anne, her sokağa çıktığında, her camdan dışarı baktığında katilin evini gördüğünü belirterek bu duruma daha fazla dayanamayacağını söyleyip evini terk ederek kız kardeşinin evine gitti. Hatice Akdeniz uzun süredir evine gelmeyip kız kardeşinin yanında oturuyor.

Hatice Akdeniz son günlerde çocuklara karşı işlenen suçlarının cezasının artırılması konusunda da tek isteğinin idam olduğunu söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Akdeniz Seyhan Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

kapkaraahmetbaykara33@hotmail.com:

bu acı mezara kadar sürer Allaha sığınmaktan başka çare yok...

116
2
yanıtYanıtla
alp akçaaydos.67@hotmail.com:

hadi ordan sende. allah akıl fikir vermiş önce tedbir alda gerisini allaha bırakırsın

yanıt0
yanıt0
fatihçfatihcoban06@hotmail.com:

ne yapsın her gördüğünde acısı tazelenecektir mutlaka.ALLAH sabırlar versin kolay degil.evlat bu evlat başka bişeye benzemez

103
0
yanıtYanıtla
Ahmetahmet_coban21@hotmail.com:

Allah o anneye yardım etsin o şerefsizi idamım ona kurtuluş olur onu benim elime verseler bak ben onu ne yaparım

78
1
yanıtYanıtla
((yusufank11@hotmail.com:

Allah Sabır versin

59
0
yanıtYanıtla
vatan.go.zukara@hotmail.co.uk:

aslında butür çocuk kaçırma öldürme olayları türkiye için görünmeyen ıceberg in dışa yansımasıdır.5600 kayıp çocuk telaffuz ediliyorsa artık bubir ticarete dönüşmüştür.organ mafyaları, dilencilik sektörü, cinsel köle pazarları,terör grupları,ajanyetiştiricileri vs vs adı konulmamış bir ticari piyasa oluşturmuşlardır.bu onyıllarca süregelen olaylar toplumun gelecegini dehtid eder hale gelmiştir.yeterli önlemler alınmadıgı taktirde toplumun ahlaki degeryargıları felç olur faili meçhül olaylar zemin kazanır sekürel bir toplum oluşur.

54
0
yanıtYanıtla
Dersimli almanyadanilyas@azillo.net:

Allah kimseye göstermesin :(

52
1
yanıtYanıtla
.ASLI33............@hotmail.com:

BENIM YÜREGIM BILE DAYANMADI..ANNESININ AILESININ YUREGI NASIL DAYANSIN ALLAH SABIR VERSIN...O VAHŞİ PISLIKTE ARTIK İDAM EDILSIN TAŞLANARAK

35
1
yanıtYanıtla
Muratundefined:

Okta var sa yaydada vardır.Bu kadın o katil kadar suçlu bence.

1
23
yanıtYanıtla
alp akçaaydos.67@hotmail.com:

kusura bakma ama allah belanı versin

yanıt0
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title