Haberler

Giyemediği Gelinliği Tabutuna Konuldu

Erzurum'da trafik kazasında ölen 5 kişi, Sakarya'da toprağa verildi.

Erzurum'da trafik kazasında ölen 5 kişi, Sakarya'da toprağa verildi. 8 gün sonra evlenecek olan 26 yaşındaki Muteber Kılıç'ın tabutuna giyemediği gelinliği konuldu.

Erzurum'da otomobilin devrilmesi sonucu hayatlarını kaybeden Tahsin Tekcan, (57) Şehrinaz Kılıç, (59) oğlu Talip, (38) kızı Muteber Kılıç ve Paşa Barlı (68) Sakarya'da toprağa verildi. Cenazeler ayrı ayrı defnedildi. Tahsin Tekcan, öğlen namazında Maltepe Mahallesi'ndeki Aksa Camii'nde düzenlenen törenin ardından Serdivan İlçe Mezalığına, Şehrinaz Kılıç, oğlu Talip ve kızı Muteber Kılıç'ın cenazeleri ise Arifiye İlçesi Nehirkent Mahallesi'nde toprağa verildi.

Kazada hayatını kaybeden Muteber Kılıç'ın 10 Temmuz'da Sakarya'nın Kocaali İlçesi'nde 112 Acil Servis'te Acil Tıp Teknisyeni olarak çalışan Murat Barka ile evleneceği belirtildi. Genç kızın giyemediği gelinliği tabutunun üzerine konulması yürekleri burktu. Cenazeye Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, ölenlerin yakınları, Muteber Kılıç'ın nişanlısı Barka, ve sevenleri katıldı. - Sakarya / Adapazarı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title