Haberler

Girişimcilere Başarı Yolunda Ttnet Desteği Devam Ediyor

Güncelleme:

TTNET girişimcilere destek olmak amacıyla sürdürdüğü çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

TTNET ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi işbirliği ile hayata geçirilen Liderlik ve Girişimcilik Programı ikinci kez kapılarını açıyor. Hızla büyüyen girişimcilik ekosistemine daha donanımlı insan kaynağının katılması hedefiyle düzenlenen eğitimlerde, Türkiye'nin önde gelen CEO'ları, değerli deneyimlerini girişimcilerle ve yönetici adaylarıyla paylaşacak.

Türkiye'nin lider internet şirketi TTNET ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi'nin işbirliği ve Dr. Aylin Löle'nin katkılarıyla hayata geçirilen Liderlik ve Girişimcilik Programı'nda ikinci dönem heyecanı başlıyor.

İlk mezunlarını geçtiğimiz Nisan ayında veren Liderlik ve Girişimcilik Programı, yeni dönemde de girişimci ve yönetici adaylarını Türk ekonomisinin lider şirketlerinin yöneticileri ile buluşturacak. Yapılacak eğitimlerde ünlü CEO'lar katılımcılarla iş dünyasında başarılı olmanın ipuçlarını paylaşacak.

31 Mayıs'ta Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi'nde başlayacak Liderlik ve Girişimcilik Programı'nda; Index Group CEO'su Erol Bilecik, Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Türk Pirelli CEO'su Mete Ekin, Kale Grubu CEO'su Zeynep Bodur Okyay, TTNET CEO'su Abdullah Orkun Kaya gibi her biri kendi alanında marka olan isimler ders verecek. Program kapsamında ayrıca Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Behice Ertenü'nün katılımıyla bir de "Liderlik Atölyesi" gerçekleşecek.

Türkiye ekonomisine yön veren şirketlerin CEO'ları, kendi deneyimlerini ve başarı sırlarını paylaşırken, özellikle girişimcilere doğru iş modelleri oluşturmaları konusunda büyük önem taşıyan bilgiler aktaracak. İnteraktif yönetim dersleri sayesinde katılımcılar, Türkiye'nin en ünlü isimlerinden mentorluk desteği de alma fırsatı bulacak.

TTNET, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi işbirliği ile sürdürdüğü Liderlik ve Girişimcilik Programı'yla, ülke ekonomisinin kalkınmasında büyük önem taşıyan girişimcilik ekosistemine, daha donanımlı insan kaynağının katılmasını hedefliyor. Türkiye'nin başarma arzusu yüksek girişimcileri ile onlara ilham veren liderler, Liderlik ve Girişimcilik Programı'yla bir araya geliyor.


TTNET girişimcilere desteğini sürdürüyor

TTNET, girişimcilere olan desteğine farklı platformlarda yaptığı çalışmalarla devam ediyor. TTNET son olarak, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü IEEE Öğrenci Kolu tarafından, 9-11 Mayıs 2014 tarihlerinde düzenlenen, 100'e yakın katılımcının yer aldığı 48 saatlik dijital oyun geliştirme maratonu "TTNET IEEE BuildUp Yarışması"na destek verdi. Bununla birlikte oyun geliştirmek isteyen yerel oyun yapımcılarına destek olmak için dijital oyun platformu Playstore üzerinden "Dükkan Sizin" uygulamasını başlattı. "Dükkan Sizin" uygulaması ile yerli oyun yapımcıları oyunlarını herhangi bir ücret ödemeden Playstore üzerinden geniş kitlelere sunabilecek.

TTNET'in yürüttüğü projeler arasında, girişimcilere iş fikirlerini test etme ve olgunlaştırma imkânı sunan 'TTNET Teknoloji Vadisi Programı' ve girişimcilere yönelik yurtdışı eğitim programları yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Aylin Löle Türkiye Ttnet Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title