Haberler

Giresun'da av tüfeğiyle eşini öldüren yaşlı adam, ardından intihar etti! Yıllar önce televizyon programına konuk olmuşlar

Güncelleme:

Giresun'un Alucra ilçesinde 85 yaşındaki Ali Sağlık, 86 yaşındaki eşi Fatma Sağlık'ı av tüfeği ile öldürdükten sonra intihar etti. Alucra Belediye Başkanı Suat Aybar'ın kayınpederi ile kayınvalidesi olduğu öğrenilen çiftin 2018 yılında TRT'de yayınlanan "Ömür Dediğin" adlı programın 168'inci bölümüne konuk olduğu ortaya çıktı.

Giresun'un Alucra ilçesinde yaşayan Ali Sağlık (85) eşi Fatma Sağlık'ı (86) av tüfeği ile öldürdükten sonra intihar etti. Aynı zamanda Alucra Belediye Başkanı Suat Aybar'ın kayınpederi ile kayınvalidesi olan Sağlık çiftinin 2018 yılında TRT'de yayınlanan "Ömür Dediğin" adlı programın 168'inci bölümüne konuk olduğu öğrenildi.

Giresun'da av tüfeğiyle eşini öldüren yaşlı adam, ardından intihar etti! Yıllar önce televizyon programına konuk olmuşlarYaşlı çiftin, 2018 yılında televizyon programına konuk olduğu ortaya çıktı.

ÖNCE EŞİNİ SONRA KENDİNİ VURDU

İlçenin Hacıhasan köyündeki evlerinde Ali Sağlık, henüz belirlenemeyen nedenle eşi Fatma Sağlık'ı av tüfeğiyle vurdu, ardından aynı silahla intihar etti. Silah seslerini duyan köylüler eve geldiklerinde yaşlı çifti kanlar içerisinde yerde yatarken buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekiplerince çiftin hayatını kaybettiği belirlendi. Ali ve Fatma Sağlık çiftinin cenazeleri Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

BELEDİYE BAŞKANI DAMATLARIYMIŞ

Sağlık çiftinin Alucra Belediye Başkanı Suat Aybar'ın kayınpederi ve kayınvalidesi olduğu öğrenilirken, Ali Sağlık'ın bütün mal varlığını yaklaşık bir hafta önce devlete bağışladığı öne sürüldü.

Giresun'da av tüfeğiyle eşini öldüren yaşlı adam, ardından intihar etti! Yıllar önce televizyon programına konuk olmuşlar

TELEVİZYON PROGRAMINA KONUK OLMUŞLAR

Alucra İlçe Belediye Başkanı Suat Aybar'ın kayınpederi ile kayınvalidesi olduğu öğrenilen Ali ve Fatma Sağlık çiftinin 2018 yılında TRT'de yayınlanan 'Ömür Dediğin' adlı programın 168'inci bölümüne konuk olduğu öğrenildi. Programda çoğu yarım asrı geçmiş yaşlı çiftlerin hayatları, yaşamları ve tecrübeleri konu ediniliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Suat Aybar Giresun Alucra Trt 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

senar:

Her ne için olursa olsun adam sınavı kaybetti. Yazık oldu. Zaten ömrünün son demleri şeytan işte son dönemlerinde daha çok musallat oluyor demekki

70
11
yanıtYanıtla
corci:

şeytanın işi gücü kalmadı bunlarla mı uğraşacak ya

yanıt12
yanıt25
Mücahit Tursun:

Corci baksana aynı zamanda senle de uğraşıyor.

yanıt10
yanıt4
Akın ÖZYURT:

Sen o insanın sağlık durumunu, insanlık onurunu, ne yaşadığını, psikolojisinin ne olduğunu biliyor musun da boş boş ahkam kesiyorsun şeytandı musallattı. Kendini bi koy bakalım o amcanın yerine. Anca ezbere konuşun.

yanıt1
yanıt1
Hakan Arslanoglu:

Acaba Koca eşini hastalığı için mi öldürdü. acı çekmesin diye..

31
30
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

cahilce bir tespit.

yanıt15
yanıt20
ismail bey :

Mevlam hayırlı ömür, hayırlı ölüm versin. Akıl, beden ve ruh sağlığımızı daim eylesin. İnsan son nefesinde bile şehadet getirmemesi için şeytan tarafından kandırılmaya çalışır...

26
4
yanıtYanıtla
Akın ÖZYURT:

Sen o insanın sağlık durumunu, insanlık onurunu, ne yaşadığını, psikolojisinin ne olduğunu biliyor musun da boş boş ahkam kesiyorsun şeytandı kandırılmaydı. Kendini bi koy bakalım o amcanın yerine. Anca ezbere konuşun.

yanıt2
yanıt1
Ocean Express cargo Ltd:

BANA HİÇ İNANDIRICI GELMEDİ...KATİL İ BULSUN POLİS..ÖLE BASİT DEĞİL

20
5
yanıtYanıtla
Hüdaverdi Üçtaş:

Allah Hayrlı ömürler ve Hayrlı ölümler versin inşâÂllah ??

20
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title