Haberler

Giresun'da 'Strese Karşı Patiler' Etkinliği

Giresun Üniversitesi ve Giresun Belediyesi günlük hayatın stresinden uzaklaşmak, sokak hayvanlarına yönelik farkındalık oluşturmak ve hayvan barınağı için bağış toplamak amacıyla etkinlik düzenledi.

Giresun Üniversitesi ve Giresun Belediyesi günlük hayatın stresinden uzaklaşmak, sokak hayvanlarına yönelik farkındalık oluşturmak ve hayvan barınağı için bağış toplamak amacıyla etkinlik düzenledi.

"Strese Karşı Patiler" etkinliği Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesi 'nde başladı. Giresun Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencileri ile Giresun Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından Topluma Hizmet uygulamaları kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe birçok öğrenci ve vatandaş katıldı. Giresun Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri, yaptıkları açıklamada, günlük hayatın stresinden uzaklaşmak, sokak hayvanlarına yönelik farkındalık oluşturmak ve hayvan barınağı için bağış toplamak amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini, üniversite öğrencilerinin ve vatandaşların bu etkinliğe çok ilgi gösterdiklerini ifade ettiler.

Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesi Rektörlük binası önündeki etkinliği 7 Aralık tarihine kadar devam edeceğini kaydeden Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Giresun Belediyesi hayvan barınağında yaşayan birbirinde sevimli köpeklerin, kurulan çadırlarda üniversite öğrencileriyle bir araya getirildiği etkinlik alanını ziyaret etti.

Hayvanların da insanlar kadar yaşamaya hakları olduğunu ve bu farkındalığın toplumda yer etmesini sağlamak adına benzer etkinliklerin yaygınlaşması gerektiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Coşkun, " 'Strese Karşı Patiler' etkinliği kapsamında kurulan çadırlarda, hayvan barınağından getirilen köpeklerin üniversitemiz personelleri ve öğrencileriyle bir araya getirilmesi, ayrıca toplanan yardımlarla bu hayvanların daha iyi koşullarda yaşamasının sağlanması amaçlanıyor. Etkinlik için kurulan çadırlar, 07 Aralık 2018 Cuma gününe kadar açık kalacaktır" diye konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Giresun Üniversitesi Giresun Güre Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title