Haberler

Giresun'da Sel Felaketinde Mahsur Kalan 39 Kişi Kurtarıldı

Güncelleme:

Giresun'un Piraziz ilçesinde yaşanan sel ve taşkın felaketinde mahsur kalan 39 kişi kurtarıldı. Vali Enver Ünlü, selin etkilediği bölgelerde incelemelerde bulundu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

MAHSUR KALAN 39 KİŞİ KURTARILDI

Giresun Valisi Enver Ünlü, sel ve taşkınların yaşandığı Piraziz ilçesinde incelemelerde bulundu, 39 vatandaşın mahsur kaldıkları yerlerden kurtarıldığını açıkladı. Vali Enver Ünlü, "İl genelinde su taşkınları Pirazizi'in yanı sıra Bulancak ilçemizde de etkili oldu. Çok şükür can kaybımız yok. 112 Çağrı merkezimize 158 ihbar yapıldı. Bunların 33'u heyelanla ilgili, 24'ü su baskını ve 39 vatandaşımızın mahsur kaldığı ihbarı geldi. İl genelinde 39 vatandaşımız binaların bodrum katında, zemin katında, iş yerlerinde veya yolda mahsur kalmıştı ve hepsi kurtarıldı. Yine 35 sel ihbarı, 4 kapalı yol ihbarı 23 de farklı şikayetler olmak üzere toplam 158 ihbarın hepsi değerlendirilerek gereken çalışmalar yapıldı" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Piraziz Giresun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title