Haberler

Uçak Faciasından Sonra Reklam Afişleri Değişti

Güncelleme:

Alpler'de 150 kişiyle yere çakılan Germanwings Havayolları'na ait 4U 9525 sefer sayılı yolcu uçağının reklam afişlerindeki 'Şaşırmaya hazır olun' cümlesi çıkartıldı.

Alman Havayolu şirketi Germanwings, düşen uçağın ardından İngiltere'nin başkenti Londra'daki metro istasyonlarında yer alan reklam afişlerindeki 'Şaşırmaya hazır olun' cümlesini çıkardı.

AFİŞLERDEKİ O BÖLÜM ÇIKARTILDI

Ucuz Alman Havayolu şirketi Germanwings'in salı günü Barselona-Düsseldorf seferini yapan yolcu uçağının Fransa Alplerinde düşmesinin ardından Londra'daki çok sayıda metro istasyonunda görülen reklam afişlerindeki "şaşırmaya hazır olun" cümlesinin çıkarılması dikkat çekti.

LONDRA-ALMANYA ARASI 120 TL

Düşük fiyatlı uçuşlarıyla tanınan hava yolu şirketi, çok uygun fiyatlarla Londra'dan Almanya'ya 29 Sterlin (Yaklaşık 120 TL) uçuşlar gerçekleştiriyordu. Reklamlarda "şaşırmaya hazır olun. Almanya'yı ziyaret edin. Almanya'nın farklı yerlerinin tadını çıkarın. Hamburg'a, Berlin'e uçun" ifadeleri yer alıyor. Havayolu şirketinin yöneticileri talihsiz kazadan sonra böyle bir mesajın reklamlarda uygun olmadığı gerekçesiyle acilen kaldırılmasını talep ettiler.

TALEP REKLAM ŞİRKETİNDEN GELDİ

Londra Ulaşım Müdürlüğü TFL kendilerine reklam şirketinden böyle bir talep gönderildiğini, şimdiye kadar 80 reklam posterinden bu bölümün çıkarıldığını ve kısa süre içerisinde de tüm reklamların yeni haliyle değiştirileceğini açıkladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Germanwings Almanya Londra Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi?
500

Yorumlar (11)

Asya AlmanyamobilWeb@haberler.com:

Alman Basini ucak duser dusmez, kesin Islamcilarin parmahi vardir diye manset atmaa basladi. Baktilar kendi dandik teneke ucaklarinda aorun bu seferde pilot kafadan sinanay diye yalana baavuruyorlar. Almanya kam kusar da kizilcik serbeti ictim der. Asla kendilerini kücük dusurmezler dünyada. Bizim milletimiz de ülkemizi yer etmeye bayilir soyle adiyiz böyle kötüyüz politikadan yasam standartlarina ulkemizi kotuleriz.

17
1
yanıtYanıtla
DİLEK K.:

nasıl anlamaz koca şirket böyle bir manyak ile çalıştığını!!! akıl almaz olay tam bir şizofreni durum!!!

1
4
yanıtYanıtla
mehmet:

iyi olmuş

1
3
yanıtYanıtla
karış:

Rahat bir şekilde Ölmek mi İstiyorsunuz, hemen rezervasyon yaptırın, psiko manyak pilotlarımız eşliğinde muhteşem bi ölüm

3
0
yanıtYanıtla
ŞahinMobil-IOS:

Bakımsız uçağı nasıl arka plana atılar. Hiç alakası yok.

0
2
yanıtYanıtla
değişik bakışmobilWeb@haberler.com:

Cidden şasırdık.

2
0
yanıtYanıtla
Filiz Dabbetularz:

ASYA ALMANYA ILE TÚRKIYE YI KIYASLIYCAK KADAR NANKOR OLMUSSUNUZ , ALMANYA NIN VERDIGI IYILIGI TÚRKIYE DE HANGI YÓNETIM VERDI ? BIRAK YABANCILARA KRAL GIBI YASAMAYI , KENDI HALKINA ZULM EDEN BIR ÚLKE . SIMDI BURAYA YAZSAM TÚRKIYE NIN BANA NELER ETTIGINI SIRF DOGRULARI DEDIM DIYE NASIL SAKLANCAK TÚM HAVAYOLUNDAKI INSANLAR GÓRDÚ PARAM SOYULDU ÓGER TOUR UCAGA ALMADI EE NE YAPICAKTIM SAKLIYCAM YALANMI SÖYLÜYCEM ? TÚRKIYE ETSIN KÓTÜLÜGÜ BEN KAPATIYIM ÖYLEMI ? ENAYI DEGILIM ANNEM BABAM DAHI OLSA KIMSENIN PISLIGINI KAPATMAK ZORUNDA DEGILIM . YA ALMANYA ASLA MISAFIR OLARAK KALDIM TÚRKLER YARDIM ETMEYI RED EDERKEN ONLARDAN YARDIM EDEN CIKTI .

0
2
yanıtYanıtla
n.k.oMobil-ANDROID:

asya cok dogru söyledin

0
1
yanıtYanıtla
konyalimobilWeb@haberler.com:

149 Kisinin canina nasil kiydisa mademki intihar etmek istedin atsaysin kendini koprudwn asaga mansetide cagirsaysin al sana haber manyak herif

0
1
yanıtYanıtla
gercektenmobilWeb@haberler.com:

Sasirdik

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title