Haberler

Genç Yazar ve Sanatçılar Derneği

Genç Yazar ve Sanatçılar Derneği, Gaün İlahiyat Fakültesi Dekanı Ali Akpınar'ı makamında ziyaret etti

Genç Yazar ve Sanatçılar Derneği üyeleri, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ali Akpınar'ı makamında ziyaret etti.

GYSD Yönetim Kurulu başkanı Gülşen Gazel ve üye Zehra Zor, GAÜN İlahiyat Fakültesi Dekanlığı'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan Gazel, Gaziantep Üniversitesi bünyesinde İlahiyat Fakültesi'nin açılmasından memnuniyet duyduklarını, Genç Yazar ve Sanatçılar Derneği'nin de fakültenin sosyal çalışmalarında üzerilerine düşeni yerine getireceklerini belirtti.

Dernek çalışmalarından da bahseden Gazel, kültür sanat alanında gençlere yönelik etkinlikleri hakkında da bilgi verdi.

Prof. Dr. Ali Akpınar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Genç Yazar ve Sanatçılar Derneğine teşekkür etti.

Fakülte hakkında açıklamalar yapan Akpınar, bu yıl 60'tan fazla öğrenci ile eğitime başladıklarını, henüz yolun başında olmalarına karşın 40 ilahiyat fakültesi içinde 12'nci sırada yer almayı başardıklarını ifade etti. İlahiyat Fakültesinin Gaziantep'te birleştirici bir rol oynayacağını da belirten Akpınar, Genç Yazar ve Sanatçılar Derneği'nin çalışmalarına katkı sağlamaktan mutluluk duyacaklarını da ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gaziantep Üniversitesi Ali Akpınar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title