Haberler

Genç Senyörler Dünya Ferdi Tenis Şampiyonası Sürüyor

Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) tarafından düzenlenen, 2015 ITF Young Seniors (Genç Senyörler) Dünya Ferdi Şampiyonası, Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde yapılıyor.

Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) tarafından düzenlenen, 2015 ITF Young Seniors (Genç Senyörler) Dünya Ferdi Şampiyonası, Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde yapılıyor.

ITF Genç Senyörler Dünya Ferdi Şampiyonası Manavgat'a bağlı Kızılağaç turizm bölgesindeki Ali Bey Club tesislerinde düzenleniyor. 41 ülkeden 266 sporcunun katıldığı şampiyonada, erkek ve kadınlarda 35, 40 ve 45 yaş kategorilerinde tekler, çiftler, karışık çiftler ve teselli kategorilerinde karşılaşmalar oynanıyor. Şampiyonaya Türkiye'den kadınlar 35 yaş kategorisinde Deniz Gedik ile 40 yaş kategorisinde Zeynep Aynacı, erkeklerde ise 45 yaş kategorisinde Mehmet Bulat katılıyor.

Şampiyonada dereceye giren sporculara çeşitli para ödülleriyle madalyalar verilecek. Şampiyona 28 Mart'ta oynanacak final maçları ve ödül töreniyle sona erecek. - Manavgatantalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kızılağaç Manavgat Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title