Haberler

Genç MÜSİAD'ta Burak Ağır Dönemi

Güncelleme:

Sakarya Genç MÜSİAD'ın Olağan Genel Kurulu; MÜSİAD Yönetimi Kurulu ve Genç MÜSİAD üyelerinin katılımıyla hizmet binasında gerçekleşti.

Sakarya Genç MÜSİAD'ın Olağan Genel Kurulu; MÜSİAD Yönetimi Kurulu ve Genç MÜSİAD üyelerinin katılımıyla hizmet binasında gerçekleşti. 5 dönemdir şube başkanlığını yürüten mevcut Başkan Ahmet Zahit Elmas, görevini Burak Arığ'a devr etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gençlik Kurulu (Genç MÜSİAD) Sakarya Şubesi'nin Olağan Genel Kurulu; üyelerinin katılımıyla Palmiye Caddesi'nde bulunan dernek hizmet binasında gerçekleşti. Sakarya Genç MÜSİAD'ın 5 (yıldır) dönemdir başarılı bir şekilde şube başkanlığını yürüten ve başkanlığı döneminde bir çok başarılı projelere imza atan mevcut Başkan Ahmet Zahit Elmas, görevini Burak Arığ'a devr etti.

Sakarya'nın Genç Kadrosu

Sakarya Üniversitesi İşletme Bölümü Mezunu olan Artok Limited Şirketi Genel Koordinatörü 27 yaşındaki İşadamı Burak Ağır; teslim aldığı bu görevle Sakarya Genç MÜSİAD'ın 5. Şube Başkanı oldu. Burak Ağır Başkanlığı'ndaki ve Ahmet Genç ile Uğur Çarboğa Başkan Yardımcılığındaki MÜSİAD Gençlik Kurulu Sakarya Şubesi'nin yeni yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: "Semih Çalışkan, Şahin Caner, Tanju Çelik, Osman Enes Özer, Emre Can Aracı, Barış Coşkun, Hasan Demirtaşlar, Mehmet Cahit Elmas ve İlyas Çimen"

MÜSİAD tam kadro

Kongreye; Adapazarı Kaymakamı Dr. İsmail Gündüz, MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Halit İnci, Yönetim Kurulu Üyeleri İrfan Püsküllü, Enver Tok, Ahmet Genç, Semih Gülşan, Zafer Boz, Ünal Ülkü, Yaşar Coşkun, Muhammet Çapoğlu, Mustafa Kaytaz, Baki Demir, İbrahim Odabaş, Yunus Tever ve Salih Bakkaloğlu ile SAÜ Genç MÜSİAD Üyeleri katıldı. MÜSİAD Gençlik Kurulu Sakarya Şube Başkanı Burak Ağır; verdiği hizmetlerden dolayı eski başkan Ahmet Zahit Elmas'a teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Gençlere "İnci" gibi sözler

Her konuşmasında olduğu gibi Genç MÜSİAD'ın önemine değinen MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Halit İnci; "Genç MÜSİAD'tan yetişenler, ahlaklı değerlere sahip çıkan birer işadamı olur. Siz teknolojiyi sadece kullanmakta kalmayıp, o teknolojiyi üretmelisiniz, MÜSİAD'ın tüm organizasyonlarına, yurt içi ve yurt dışındaki gezi ve aktivitelerine katılın. MÜSİAD, sizin geleceğinize yön verecek bir kuruluştur" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yaşar Coşkun Ahmet Genç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title