Haberler

Genç Kadın, Tartıştığı Kocasına Kurşun Yağdırdı

Güncelleme:

Adana'da bir kadın, şiddetli geçimsizlik yüzünden tartıştığı kocasına evde bulunan silahla kurşun yağdırarak hayatına son verdi.

Adana'da bir kadın, şiddetli geçimsizlik yüzünden tartıştığı kocasını silahla vurarak öldürdü.

ÇOCUKLARIN EVDE BULUNMADIĞI SIRADA TARTIŞMA YAŞANDI

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında bir süredir geçimsizlik bulunan Hasan-Çilem Karabulut çifti arasında çocuklarının evde bulunmadığı sırada tartışma çıktı.

EŞİNİN KURŞUN YAĞDIRDIĞI KOCA HAYATINI KAYBETTİ

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Çilem Karabulut, evde bulunan silah ile eşine kurşun yağdırdı. Hasan karabulut, yatak odasına kaçmaya çalışsa da vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kursunlar nedeniyle hayatını kaybetti.

SIRTINA ÇOK SAYIDA KURŞUN İSABET ETTİ

İhbar üzerine olay yerine giden ekipler, Hasan Karabulutu yatak odasında yatak ile komidin arasında ölü olarak buldu. Karabulut'un sırtına bir çok kurşun isabet ettiği belirlendi. Olay yerinde ise 6 boş kovan bulundu.

YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Haber üzerine eve gelen Hasan Karabulut'un yakınları burada uzun süre gözyaşı döktü. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olaydan sonra kaçan şüpheli Çilem Karabulut'un yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Karabulut Yeşilyurt Seyhan Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (29)

şamanist türk:

Adamı sırtından vurmuş olsa olsa bu kadın türk tür

59
12
yanıtYanıtla
KURT BEY:

Erkekler hemen toplanıp yürüyüş yapmalıyız jadın şitdeti ne karşıı erkeklere özzzzzzgüüürlüüükkkk

32
1
yanıtYanıtla
delikanli:

kadina kesin idam olmasi gerek, eger adam kadini öldürmüs olsaydi simdi burasi dolardi adami aslaim keselim, simdi nerede sogan erkekleri, , , , , cinayetin her türlüsüne karsiyiz o kadar

11
8
yanıtYanıtla
HÜSEYİN:

ulen genemi adana be

14
2
yanıtYanıtla
Yeter bu adana düşmanlıgı:

Gelen gecen katili hırsızı cingenesi fuhuşçusu dogulusu suriyelisi herkes adanalı oldu bu ne yaa yeter artık..Adanayı tanımadan bilmeden kötülemeniz mide bulandırıyor artık gercek adanalı başını öyle baglamaz agzını kapatarak yobazlar doldurdu memleketi sacma sapan yorum yazanlar siz nesiniz acaba ben gerçek bir adanalı olarak gurur duyuyorum memleketimle

11
4
yanıtYanıtla
DILGEŞ:

HERGÜN ONLARCA AİLE DAGILIYOR... TEK SORUMLUSU RTE DİR... O KADAR SİYASETE YOGUNLAŞMIŞKİ ÜLKEDE İÇ SAVAŞ ÇIKSA DAHİ UMURUNDA OLMAZ... AİLE BAKANLIGI BİR HALTA YARAMIYOR...BU KADAR CİNAYETLER İŞLENİYOR AKP NİN KILI KIPIRDAMIYOR... YÖNETİCİLER HALKTAN SORUMLUDUR, AKP YÖNETİMİ İKTİDARDA KALMA PLANLARINDAN BAŞKA BİŞEY YAPMIYOR... REZALETE BAKIN...

9
6
yanıtYanıtla
adanalı:

Adanalıyık Allahın adamıyık :) yanlız kadın iyi yapmış tebrik ederim o kadını.

3
11
yanıtYanıtla
demir leydi merkel:

kuzey ıraka kaçmıştır bunların aile yapısı böyle vahşi geldiler vahşi gidecekler

4
10
yanıtYanıtla
erkek:

Aslında erkeğe daha çok şiddet uygulanıyor kadınlar tarafından ama erkekler belli etmiyor...

2
11
yanıtYanıtla
heba:

kadınların yazmasına bakarsanız bağlayış şeklıne dogulu olduklarını görürsünüz adanalılar böyle yazma basma giymez

3
10
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title