Haberler

Gelinlik ve Damatlıkla Dev Antalyaspor Bayrağı Açtılar

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Gelin ve damadın yeni stadyuma gelişi- Antalyaspor bayrağı Gelinlik ve damatlıkla dev Antalyaspor bayrağı açtılar- Antalya'da bugün evlenen Derya ile Nadir Kadıoğlu çifti, gelinlik ve damatlıkla stadyum önünde dev Antalyaspor bayrağı açtı Antalya'da bugün evlenen Derya ile Nadir Kadıoğlu çifti, gelinlik ve damatlıkla stadyum önünde dev Antalyaspor bayrağı ile poz vererek, ilginç bir düğün fotoğrafına imza attı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Gelin ve damadın yeni stadyuma gelişi- Antalyaspor bayrağı Gelinlik ve damatlıkla dev Antalyaspor bayrağı açtılar- Antalya'da bugün evlenen Derya ile Nadir Kadıoğlu çifti, gelinlik ve damatlıkla stadyum önünde dev Antalyaspor bayrağı açtı Antalya'da bugün evlenen Derya ile Nadir Kadıoğlu çifti, gelinlik ve damatlıkla stadyum önünde dev Antalyaspor bayrağı ile poz vererek, ilginç bir düğün fotoğrafına imza attı. Yeni yapılan Antalyaspor Stadyumu önünde ilginç bir görüntü sahnelendi. Bir yıllık beraberliklerini evlilikle noktalayan Derya ile Nadir Kadıoğlu çift, gelinlik ve damatlıkla stadyum önünde dev Antalyaspor bayrağı açtı. Organizasyonun mimarı Derya Kadıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, eşinin fanatik Antalyasporlu olduğunu ve ona sürpriz yapmak için böyle bir etkinlik düzenlediğini söyledi. Bayrağı 1966 Antalyaspor Derneği'nden aldığını anlatan Kadıoğlu, "Akşam bayrağı yıkadım ve bugün için hazırladım. Hem güzel bir anı kalması hem de eşimi mutlu etmek için dev Antalyaspor bayrağı ile kendimizi ölümsüzleştirmek istedim. Güzel bir organizasyon oldu" dedi. Eşinin sürprizi karşısında oldukça şaşıran Nadir Kadıoğlu, dış çekim için geldiği alanda dev Antalyaspor bayrağı ile karşılaştığını belirtti. Böyle bir sürpriz beklemediğini ifade eden Kadıoğlu, "Güzel bir sürpriz oldu. Sanırım yeni stadyumda ilk gelinlik ve damatlıkla dev Antalyaspor bayrağı eşliğinde fotoğraf çektiren biziz" diye konuştu. Antalyaspor'a yeni sezonda başarılar dileyen Kadıoğlu, kombine bilet alarak, eşiyle maçlara gideceğini kaydetti. Gelinlik ve damatlıkla bir süre stadyumun merdivenlerinde yürüyen çift, dev bayrakla poz vererek, ilginç bir düğün fotoğrafına imza attı.

Kaynak: AA / Güncel

Derya Kadıoğlu Antalyaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title