Haberler

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası'nın Yeni Başkanı Vedat Öztürk Oldu

Kütahya’nın Gediz İlçesinde Ticaret ve Sanayi Odasının yeni Başkanı yapılan seçimle Vedat Öztürk oldu.

Kütahya'nın Gediz İlçesinde Ticaret ve Sanayi Odasının yeni Başkanı yapılan seçimle Vedat Öztürk oldu.

Gediz Ticaret ve Sanayi Odasında yönetim kurulu seçimi yapıldı. Sabahın erken saatlerinden itibaren sandık başına gelen iş dünyası, seçime yoğun ilgi gösterdi. Seçimde mevcut başkan M.Naci Cebecioğlu, Muhittin Kocadağ ve Vedat Öztürk yarıştı. Vedat Öztürk, 7 meslek gurubunun 5'ini alarak resmi olmayan sonuçlara göre Gediz TSO'nun yeni başkanı oldu.

Gediz için çalışacağını belirten Vedat Öztürk, "Arkadaşlarım çok ciddi emek sarf etti ve özveri verdi. Birçok olumsuzluklara rağmen ilkeli, seviyeli ve edep doğruları içinde bir seçim politikası yürüttük. Rabbimde bize bunun neticesini verdi. Planladığımız projelerimiz var. Bu projeleri hayata geçirmek için çalışmalarımız olacak. Bu projelerimiz için zaman çizelgesi oluşturacağız. Planlı bir şekilde yürüyeceğiz" dedi.

Vedat Öztürk Kimdir?

1976 yılında Gediz'de doğdu. İlk, Orta ve Lise tahsilini Gediz'de tamamladı. Yüksek Öğrenimini ise Ankara Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi'nde tamamladı. İleri derecede İngilizce ve Arapça bilmektedir. Atalarından gelen mirası 40 yıldır devam ettiren Öztürk, Gediz'de ticaret ile iştigal etmektedir. Gediz Esnaf Dayanışma Birliği Başkan Yardımcılığı Görevinde bulunan Öztürk, Öziz Motorlu Araçlar firmasının yönetim kurulu başkanlığını da yürütmektedir.(RB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Vedat Öztürk Kütahya Gediz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title