Haberler

Gazze'de bir okulda elleri ve gözleri bağlı 30 cansız beden bulundu

Güncelleme:

Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Lahiya'da İsrail tarafından abluka altında tutulan bir okulda 30 kişinin elleri ve gözleri bağlı şekilde cansız bedenleri bulundu. Filistin Esirler Cemiyeti, İsrail'in bu kişileri infaz ettiğini söyledi.

Gazze'nin kuzeyindeki Beyt Lahiya'da İsrail'in abluka altında tuttuğu bir okulda 30 kişinin cansız bedenleri bulundu.

OKULDA 30 KİŞİNİN CESEDİ BULUNDU

Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Lahiya'daki bir okulda 30 kişinin elleri ve gözleri bağlı şekilde cesetleri bulundu. Filistin Esirler Cemiyetinden yapılan yazılı açıklamada, konuya ilişkin bilgi verildi. Açıklamaya göre, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Lahiya'da İsrail tarafından abluka altında tutulan bir okulda 30 kişinin cansız bedeninin bulunduğu ortaya çıktı.

"ESİRLERİN ELLERİ VE KOLLARI BAĞLIYDI"

Olay yerinde bulunanlar görgü tanıkları, öldürülenlerin ellerinin ve gözlerinin bağlı olduğunu belirterek, bunu alıkonuldukları şeklinde yorumladı. Esirler Cemiyeti ise bu durumu, "İsrail'in cansız bedenleri bulunan bu kişileri sahada infaz ettiğinin açık bir göstergesi" şeklinde değerlendirdi.

Gazze'de bir okulda elleri ve gözleri bağlı 30 cansız beden bulundu

"ALIKONULANLAR TACİZ VE İŞKENCEYE MARUZ KALDI"

Açıklamada "Gazze'de soykırımın ve alıkonulanlara yönelik zorla kaybetme suçunun 117 gündür devam etmesi nedeniyle alıkonulan Filistinlilerin infazlarına ilişkin verilerin arttığı" kaydedildi. Ayrıca esir takası kapsamında serbest bırakılan Filistinlilerin tanıklıklarına göre alıkonulanların taciz ve işkenceye maruz kaldığına ilişkin ifadelerdeki artışa dikkati çekildi.

Gazze'de bir okulda elleri ve gözleri bağlı 30 cansız beden bulundu

Açıklamada, İsrail'in Gazze'de alıkonulanları "zorla kaybetme"sinin tek açıklamasının, bu kişileri tecrit ederek onlara yönelik işlediği suçları örtbas etmek olduğu belirtildi. Cemiyet ayrıca İsrail'in ilgili uluslararası ve Filistinli kuruluşlar da dahil insan hakları kurumlarına, Gazze'dekiler de dahil bugüne kadar alıkoyduklarının akıbeti ve yerine ilişkin herhangi bir bilgi vermeyi reddettiğini vurguladı.

Kaynak: AA / Güncel

Filistin İsrail Gazze İnsan Hakları Uluslararası İlişkiler Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

Malatyalı:

Ne zaman gideceğiz bir gece ansızın.

58
20
yanıtYanıtla
mahmut:

Yeterli gücü elde ettiğinde. Şu an karşında Sadece İsrail yok.

yanıt0
yanıt0
Kadir:

israili destekleyen söz müslümanlar, Hud Suresi 113. ayet; "Zulmedenlere meyletmeyin. Yoksa size de ateş dokunur. Sizin Allah’tan başka dostlarınız yoktur. Sonra size yardım da edilmez."" haberiniz ola, öyle banane demeyle bu iman işleri gitmiyor

9
0
yanıtYanıtla
Yasef Behar:

Belkı savaşmak istemıyorlardı yada israel adına casusluk yapmışlardır Hamas öldurmustur onları

1
7
yanıtYanıtla
Mehmet Bilge:

İsrail devletleşmiş bir terör örgütü ve organ mafyasıdır. Zalimler için yaşasın cehennem… ??

4
0
yanıtYanıtla
Hakan Çakır:

Yazılar olsun tüm liderlere

2
0
yanıtYanıtla
Kadir:

Yaptınız da ne oldu, Allah (C.C.)'ın izni ile onlar mağdur ve cennetlik oldu, siz bu veballerle geberince sizin haliniz ne olacak, her kim ki bu yapılanları desteklese ve kendini müslüman olarak görse dahi mahşerde direkt bu kafirlerle beraber sorgusunu verir, sonucunu da kendisi düşünsün.. Allah (C.C.)'ın emri nedir? Azıcık dahi olsa onlara meyletmeyin..

1
0
yanıtYanıtla
Ercan Sever:

Allah belasını versin zalimin

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title