Haberler

Gazipaşa'da Vefa Sosyal Destek Grubu 46 mahallede çalışmalarını sürdürüyor

Güncelleme:

Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Vefa Sosyal Destek Grubu, 1-31 Ekim tarihleri arasında 209 hane ziyareti gerçekleştirerek toplamda 613 faaliyet gerçekleştirdi.

Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetinde görev alan Vefa Sosyal Destek Grubu, Gazipaşa'da 46 mahallede çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, 1-31 Ekim tarihleri arasında 209 hane ziyareti ile toplam 613 faaliyet gerçekleştirdi.

Yapılan faaliyetler ile ilgili açıklama yapan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Rıza Büyükakça, "Vakfımızın son 1 aylık verilerini paylaştık. SYDV olarak yaptığımız faaliyetler süreklilik arz ediyor ve düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. 1-31 Ekim tarihleri arasında SYDV bünyesinde tespit edilmiş, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın hane temizliği ve kişisel bakımlarına ilişkin temel ve zaruri ihtiyaçları karşılandı. Yapılan ziyaretlerde vatandaşlarımızın gönülleri alınıp, istek ve talepleri dinlendi. Yatağa bağlı yaşlı ve engelli vatandaşların ihtiyaçları giderildi, yaşlı, engelli, kronik hasta, yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi vatandaşların kişisel bakımları yapılmış, yemekleri yapılmış, haneleri temizlenmiş, kilimleri çırpılmış, bahçeleri temizlenmiş, bahçeleri sulanmış, meyveleri toplanmış, camları silinmiş, çamaşırları yıkanıp serilmiş, bulaşıkları yıkanmıştır" ifadelerini kullandı.

"Onların refahı ve huzuru için çalışıyoruz"

Gazipaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak onların refahı ve huzuru için çalışmalarımıza devam edeceğiz diyen Büyükakça, "Yaşlılarımız toplumu, aileleri, bir arada tutan değerlerin vücut bulmuş halleridir. Bizleri ayakta tutan, toplumun bereketi ve yaşlılarımızın güzel dualarıdır. Yaşlılarımızın huzuru bizim huzurumuzdur. Onların toplumla bütünleşmelerini ve yaşama bağlı kalmalarını sağlamak hepimizin görevidir" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Vefa Sosyal Destek Grubu Gazipaşa Toplum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title