Haberler

Gaziosmanpaşa'da Yol Verme Tartışması Kavgaya Dönüştü

Güncelleme:

Gaziosmanpaşa'da seyir halindeki minibüs şoförü ile otomobil sürücüsü arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşerek iki sürücü de balyozlarla birbirlerinin araçlarının camını kırdı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

GAZİOSMANPAŞA'da yol verme tartışması kavgaya dönüştü. Kavgada iki sürücü de ellerine aldıkları balyozlarla birbirlerinin araçlarının camını kırdı. O anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

Gaziosmanpaşa'da seyir halindeki minibüs şoförü ile otomobil sürücüsü arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma bir süre sonra yerini kavgaya bırakırken iki sürücü de ellerine aldıkları balyozlar ile araçlara vurmaya başladı. Minibüs şoförü diğer aracın camlarını kırarken otomobil sahibi de minibüsün üzerine çıkarak elindeki balyoz ile camları kırdı. Çevredeki vatandaşlar iki sürücüyü de sakinleştirmeye çalıştı. O anları çevredekiler cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa Cep Telefonu Güvenlik Trafik 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title