Haberler

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu Yenilmezlik Serisini Devam Ettirmeye Çalışacağız

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu Yenilmezlik serisini devam ettirmeye çalışacağız Muhammed'in tartışılması gayet normal Gaziantepspor, deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu Yenilmezlik serisini devam ettirmeye çalışacağız

Muhammed'in tartışılması gayet normal

Gaziantepspor, deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Celal Doğan Tesisleri'nde teknik direktör Mutlu Topçu yönetiminde antrenman yapan oyuncular, önce düz koşu ve açma germe hareketleri yaptı. Antrenman, çift kale maçla sona erdi. Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mutlu Topçu, ligin ikinci yarısında etkili bir oyun sergilemek istediklerini söyleyerek, İkinci yarı bütün takımlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Yenilmezlik serisini devam ettirmeye çalışacağız.

Zor bir deplasman çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Biliyorsunuz onlarda üst sıraları zorluyor. Bizde onlara yaklaşmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Tabi eksiklerimiz var. Marçal, Mustafa ve Arokoyo'nun bir sakatlığı var. Güzel bir maç olsun inşallah sonucu da güzel olur dedi.

Takımın başarılı forveti Muhammed Demir hakkında çıkan transfer söylentilerine de değinen Topçu, Muhammed'in tartışılması gayet normal. Muhammed şu anda Türk futbolunun önemli oyuncularından bir tanesi. Gündemde olması gayet normal. Kulübün çıkarları doğrultusunda olacaksa transferi tabi ki olabilir diye konuştu.

Yeni transfer İlhan Parlak da konuştu?

Siyah kırmızılı ekibin yeni transferi İlhan Parlak ise takıma katkı sağlamak için elinden geleni yapacağını belirterek, Gaziantepspor gibi bir kulübe geldiğim için gerçekten çok mutluyum. Burada güzel bir aile ortamı var. Bu hafta ikinci yarının ilk maçına çıkacağız. Baktığınız zaman Gaziantepspor ilk yarının sonlarına doğru güzel bir çıkış yakaladı. İnşallah bu çıkışı devam ettireceğiz. İnşallah hem bizim adımıza hem Gaziantepspor adına çok iyi geçen bir ikinci yarı olur ve Gaziantepspor'u daha yukarılara taşırız diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhammed Demir Gaziantepspor Mutlu Topçu Kasımpaşa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title