Haberler

Gaziantepspor, Medipol Başakşehir Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, pazar günü oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, pazar günü oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Celal Doğan Tesislerinde öğle saatlerinde Gaziantepspor teknik direktörü Mutlu Topçu yönetiminde antrenmana çıkan siyah kırmızılı oyuncular, açma-germe hareketleri ile başladıkları idmanı, çift kale maçla tamamladı. Antrenman öncesi gazetecilere konuşan teknik direktör Mutlu Topçu, iç sahada kaybettikleri puanların kendilerini sıkıntıya soktuklarını söyledi. Karşılaşmanın zorlu geçeceğini kaydeden Mutlu Topçu, şunları söyledi:

"Açıkçası iç sahadaki performasımız çok iç açıcı değil. Kaybettiğimiz maçlara baktığımız zaman sadece 1-0 olduğnu görüyoruz. Tabi hal böyle olunca hedeflerimizden biraz saptık. Dolayısıyla şimdi, tam tersi deplasmanda daha iyi dedeğimiz takımımızla daha iyi işler yapmak için uğraşacağız. İç sahada kaybettiğimiz puanları dış sahada toplamak zorundayız. Futbol, bazen çok iyi oynuyorsunuz ama sonuca gidemediğiniz zaman mağlup olan siz oluyorsunuz. İç sahada oynadığmız üst üste iki karşılaşma farklı bite bilirdi. İlk golü yedikten sonra çok baskılı oynuyoruz ama neticesinde gol bölgelerinde sıkıntı çektiğimiz doğrudur. Bulduğmuz pozisyonlar var, değerlendiremiyoruz. Futbol bu şimdi deplasmanda bu puanları telafi etmeye çalışıyoruz."

Kırmızı siyahlı takımın tecrübeli futbolcusu Barış Yardımcı ise Medipol Başakşehir karşılaşmasına puan yada puanlar almak için çıkacaklarını ifade etti. Son haftalarda kaybedilen puanların kendilerini olumsuz etkilediklerini dile getiren Barış Yardımcı, "Medipol Başakşehir maçına hazırlanıyoruz. Ligde inişli çıkışlı performansımız devam ediyor. Deplasmanda puan almayı daha iyi biliyoruz. İçeride yanılmıyorsam son 4-5 maçı 1-0 kaybettik. Ligdeki yerimizi tamamiyle garantilemek için, bu hafta en azından 1 puan yada 3 puan parolasıyla gidiyoruz oraya. Kesinlikle puan almak zorundayız çünkü ligin boyu baya daraldı" dedi.

- Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantepspor Celal Doğan Başakşehir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title