Haberler

Gaziantepli Sanatçılardan Kadıköy'de Ortak Resim Sergisi

Kadıköy Gaziantepliler Derneği Tarafından düzenlenen ve Gaziantepli Resim Sanatçılarının eserlerinin sergileneceği sergi bugün başlıyor.

Kadıköy Gaziantepliler Derneği Tarafından düzenlenen ve Gaziantepli Resim Sanatçılarının eserlerinin sergileneceği sergi bugün başlıyor. Gaziantepli Ressamlar Sergisi adıyla ziyarete açılan sergide ünlü ressamların birbirinden güzel eserleri sergilenecek.

22 Ekim- 31 Ekim Tarihleri arasında ziyarete açık olacak sergide Prof. Dr. Zeki Kuşoğlu, Ayşegül Bakkaloğlu, Remziye Oğan, Hüseyin Yıldırım, Aslıhan Kuşoğlu, Gaye Güverin, Aslı Çakar Özen, Sevinç Kuşoğlu, Mizyal Karabiber Nacaroğlu, Atiye Güner gibi Gaziantep'in önde gelen sanatçılarının eserleri yer alacak.

Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezinde düzenlenen sergi ile Gaziantepli sanatçıların daha geniş kitlelere ulaşmasını amaçladıklarını İfade eden Kadıköy Gaziantepliler Derneği Yöneticisi İsmet Enç, "Gaziantep dünyaya mal olmuş yemeklerinin yanı sıra yüzyıllardan bu yana sanata kültüre verdiği eserlerle de nam salmıştır. Dünyanın en eski ve değerli mozaiklerine sahip Gaziantep şehrimiz birbirinden değerli çok sayıda sanatçı yetiştirmenin haklı gururunu yaşamaktadır. Bu sergiyle Gaziantepli sanatçıların bir arada eserlerini sergilemesini sağlayarak bir güç birliği oluşturmayı daha büyük kitlelere daha gür bir sesle hitap etmeyi amaçladık. İstanbullukların yoğun ilgi göstermesini beklediğimiz sergimizi ziyaret edenler hem birbirinden güzel resimleri görme hem de o sanat eserlerinin ressamlarıyla tanışma ve görüş alışverişi yapma fırsatı bulacaklar". - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Yıldırım Zeki Kuşoğlu Gaziantep Kadıköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title