Haberler

Gaziantep'te Modifiye Araçlara ve Trafik Kurallarını İhlal Edenlere Cezai İşlem

Güncelleme:

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, çevreyi rahatsız edecek şekilde gürültü çıkaran modifiye araç sürücüleri ve trafik kurallarını ihlal eden sürücülere yönelik denetim yaptı. Yapılan denetimlerde 24 araç ve sürücüsüne modifiye araç kullanmaktan, 46 araç ve sürücüsüne ise Karayolları Trafik Kanunu'nun çeşitli maddelerini ihlal etmekten cezai işlem uygulandı. Denetimler sonucunda 22 araç ise trafikten men edildi.

Gaziantep'te, çevreyi rahatsız edecek şekilde gürültü çıkaran modifiye araç kullanan 24 sürücü ile çeşitli trafik kurallarını ihlal eden 46 sürücüye cezai işlem uygulandı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, çevreyi rahatsız edecek şekilde gürültü çıkaran modifiye araç sürücüleri ve trafik kurallarını ihlal eden sürücülere yönelik denetim yaptı. Yapılan denetimlerde 24 araç ve sürücüsüne modifiye araç kullanmaktan, 46 araç ve sürücüsüne ise Karayolları Trafik Kanunu'nun çeşitli maddelerini ihlal etmekten cezai işlem uygulandı.

Denetimler sonucunda 22 araç ise trafikten men edildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Gaziantep 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title