Haberler

Gaziantep Chp?li Okay: Türkiye, Terör Belasının Kucağına Düşmüştür

CHP'li Okay: Türkiye, terör belasının kucağına düşmüştür CHP Parti Meclis Üyesi Hakkı Süha Okay, Ankara'da yaşanan patlamaları kınadı ve Türkiye'nin hiç hak etmediği bir şekilde terör belasının kucağına oturduğunu söyledi.

CHP'li Okay: Türkiye, terör belasının kucağına düşmüştür

CHP Parti Meclis Üyesi Hakkı Süha Okay, Ankara'da yaşanan patlamaları kınadı ve Türkiye'nin hiç hak etmediği bir şekilde terör belasının kucağına oturduğunu söyledi.

CHP PM Üyesi Hakkı Süha Okay beraberinde CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker ve milletvekili adayları ile birlikte Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Cemiyet Başkanı İbrahim Ay'dan kentteki basının durumuna ilişkin bilgiler alınan ziyarette konuşan Hakkı Süha Okay, Ankara'da yaşanan patlamaların çok elim olduğunu ifade etti ve istihbarat teşkilatının zayıf olduğunu öne sürdü. Türkiye'nin terör belasının kucağına oturduğunu kaydeden Okay, şöyle dedi: "Bu göz göre göre gelen vahim bir olaydır. Maalesef Türkiye hiç de hak etmediği bir şekilde bir terör belasının kucağına düşmüştür. Ülkemizin Doğu ve Güneydoğu Anadolu'sunda bir terör ama terör orayla da sınırlı değil işte Ankara'da, çok elim bir olay, çok hazin bir olay. Bu koşullarda Türkiye bir seçime gidiyor ve niçin gidildiği anlaşılmayan bir kapris seçimine gidiyoruz. 'Şu an seçimden de önemli olan Türkiye'nin içine düştüğü bu sarmaldır ve kurtulması lazım. Onun için de sağduyu içerisinde ve bundan sonra böyle felaketlerle karşılaşılmaması için sağlıklı, birlikte değerlendirmeler yapmalarına ihtiyaç var."

Ülkenin istihbarat teşkilatının ülkeyi ve cumhuriyeti yıkmak isteyen iç ve dış odaklara karşı çalışmalar yapması gerektiğini belirten Okay, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Bu ülkenin istihbarat teşkilatının hem dış odaklara karşı hem ülkeyi ve cumhuriyeti yıkmak isteyen iç odaklara karşı istihbarı çalışmalar yapması lazım. Ne oldu Milli İstihbarat Teşkilatı'na? Ne oldu emniyetin istihbaratına? Bu ülkenin istihbarat teşkilatlarının bir tek işi sadece cumhurbaşkanı ve saray için sosyal medya takip etmek mi? Telefon dinlemek mi? Ülkenin kurumları neden böyle görev yapamaz hale geldi? Yargı neden işlevsiz hale geldi?"

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Mehmet Şeker Gaziantep Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title