Haberler

Gaziantep - Chp?li Ekici: Gaziantep'te Güvenlik Kaygısı Yaşanıyor

CHP'li Ekici: Gaziantep'te güvenlik kaygısı yaşanıyor CHP'nin Gaziantep birinci sıra milletvekili adayı Akif Ekici, kentte yaşayan herkesin son dönemde meydana gelen olaylar nedeniyle güvenlik kaygısı yaşandığını savundu.

CHP'li Ekici: Gaziantep'te güvenlik kaygısı yaşanıyor

CHP'nin Gaziantep birinci sıra milletvekili adayı Akif Ekici, kentte yaşayan herkesin son dönemde meydana gelen olaylar nedeniyle güvenlik kaygısı yaşandığını savundu.

CHP milletvekili adayı Akif Ekici, partisinin seçim koordinasyon merkezinde milletvekili adayları ile birlikte toplantı düzenledi. Toplantıda konuşan Akif Ekici, Gaziantep'te IŞİD'in ortaya çıkan bombalarını gizlediği depolarından dolayı insanların tedirgin olduğunu ifade etti. Şehirde güvenlik ve terörle ilgili ciddi sorunlar olduğunu ve halkın bu kaygıyla endişe yaşadığını öne süren Akif Ekici, şöyle dedi; "Gaziantep'te gittiğimiz her yerde terörle ilgili, güvenlikle ilgili sorunları duyduk. Ekonomisi üst düzeyde olan, alt düzeyde olan her kesimde günlük yaşam korkusu var. İnsanlar evinden çıkıp, işine giderken işinden evine dönerken, anne çocuğunu okula gönderirken, okuldan dönerken endişe içerisinde. 'Nerede ne olur' Ne patlar?? diye endişeyle yaşıyor. Dünyanın en azgın olan IŞİD ve benzeri örgütlerin Gaziantep'te karargahlarının olduğu, darphanelerinin olduğu ortaya çıkıyor. Bomba yığınaklarının apartman dairelerinin altında garajlarda olduğu ortaya çıkıyor. Bu da insanları tedirgin ediyor ve korkutuyor. Biz soruyoruz buradan. Bu ülkenin istihbarat örgütleri var. Peki bu istihbarat teşkilatları ne yapar? Ben söyleyeyim ne yaptığını; sayın Cumhurbaşkanı hakkında sosyal medyada aleyhine yazılan yazıların takipçiliğini yapan ama esas yapması gereken görevini yapmıyor. Sınırlarımız kevgire dönmüş. Kimin girip, kimin çıktığı belli değil. 2 milyon nüfuslu şehirde 700 bin Suriyeli ile beraber yaşıyoruz. Bu durum üreten, çalışan insanlarımızı tedirgin ve rahatsız ediyor."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Akif Ekici Gaziantep Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title