Haberler

Gazeteci Yazar Savaş Ay'ın Vefatı

Başbakan Erdoğan: Habercilik mesleğine tutkunluğu dolayısıyla en zor şartlar altında dahi görevini sürdürmüş, yaptığı televizyon programlarıyla izleyicilerinin takdirini kazanan Savaş Ay, da...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, habercilik mesleğine tutkunluğu dolayısıyla en zor şartlar altında dahi görevini sürdürmüş, yaptığı televizyon programlarıyla izleyicilerinin takdirini kazanan Savaş Ay'ın daima saygın bir gazeteci olarak hatırlanacağını belirtti.

Başbakan Erdoğan, yayımladığı başsağlığı mesajında, medyanın güler yüzlü ve renkli simalarından Ay'ın vefatını büyük bir teessürle öğrendiğini bildirdi.

Erdoğan, mesajında, "Uzun süredir tedavi görmesine rağmen, habercilik mesleğine tutkunluğu dolayısıyla en zor şartlar altında dahi görevini sürdürmüş olan, yaptığı televizyon programlarıyla izleyicilerinin takdirini kazanan Savaş Ay, daima saygın bir gazeteci olarak hatırlanacaktır. Ay'a Allah'tan rahmet; ailesine ve medya camiamıza sabır ve metanet diliyorum" ifadesini kullandı. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Savaş Ay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title