Haberler

Gazeteci Deniz Yücel Özel Uçakla Almanya'ya Gitti

Haber-Kamera: Hüseyin ASLIYÜCE - Zeki GÜNAL / İstanbul DHATutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi'nden yaklaşık 1 yıl sonra tahliye edilen Alman "Die Welt" gazetesinin Türkiye temsilcisi Deniz Yücel, eşiyle birlikte özel uçakla Almanya'ya gitti.

Haber-Kamera: Hüseyin ASLIYÜCE - Zeki GÜNAL / İstanbul DHA

Tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi'nden yaklaşık 1 yıl sonra tahliye edilen Alman "Die Welt" gazetesinin Türkiye temsilcisi Deniz Yücel, eşiyle birlikte özel uçakla Almanya'ya gitti.

Gazeteci Deniz Yücel ve eşi Dilek Mayatürk Yücel, dün akşam saatlerinde evlerine geldi. Yücel, gazetecilerin soruları üzerine açıklama yapmayacağını belirtti. Dilek Mayatürk Yücel'in elinde hikayesi dikkat çeken maydanozun olduğu görüldü.

EVİNDE 45 DAKİKA KALDI

Evinde yaklaşık 45 dakika kalan Deniz Yücel, eşiyle konsolosluk aracına binerek buradan ayrıldı. Yücel evinden çıkışta da açıklama yapmadı. Yücel saat 20.00 sıralarında da konsolosluk aracıyla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık terminaline geldi. Yücel, daha sonra araçla apron kısmına geçti. Deniz Yücel ile Dilek Mayatürk Yücel, işlemlerinin tamamlanmasının ardından, özel uçağa binerek saat 21.00 sıralarında Almanya'ya hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Silivri Cezaevi Deniz Yücel Die Welt Almanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title