Haberler

Ünlü Gazeteciler Seçim Sonrası Muhalefete Yüklenip Yerden Yere Vurdu

Güncelleme:

Seçim sonuçlarını değerlendiren gazeteciler muhalefete yüklendi. Aslı Aydıntaşbaş'ın, CHP ve MHP analizleri doğru bulunurken AK Parti için attığı mesaj tepki çekti.

1 Kasım seçimlerinden AK PArti'nin 316 vekil alarak zaferle çıkması büyük sürprize yol açarken seçimin yankıları ve analizleri hala sürüyor.

"SONSUZA DEK AKP"

Gazeteci Aslı Aydıntaşbaş'ın seçim sonrası yaptığı CHP ve MHP tespitleri dikkat çekerken AK Parti analizi halkı kızdırdı.

Aslı Aydıntaşbaş, "MHP'den AKPye kayış. Seçimin ana teması." "MHP, vekil sayısını yarıya düşürdü. CHP bütün sahilleri kaybetti. Liderler yine de istifayı düşünmüyor. Bu kafayla sonsuza dek AKP kalır..." mesajları oldukça tepki çekti.

"SAYGI DUYMAYI ÖĞREN"

Halkın iradesine saygılı olmadığı söylenen Aydıntaşbaş'a tepki yağdı. Vatandaşlar kendi istediği olmayan gazeteciye 'Saygı duymayı öğren' diye mesajlar attı.

Bu arada FOX spikeri İsmail Küçükkaya ile Cumhuriyet Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'ın mesajları da dikkat çekti

İSMAİK KÜÇÜKKAYA: Memleket ikiye bölünmüş; yarısı bayram havasında, yarısı matem. 'Uzlaşma' demeye, 'barışı dillendirmeye' #devam ;cesaretle devam. Umutla..!

CAN DÜNDAR: Böyle günler için İsmet Paşa'nın kulağa küpe bir lafı vardır: Ben her devre,yeni bir ömre başlar gibi başlarım."
Yeni bir ömre, hoşgeldiniz.

2 hata: -Sonucu sandık hilesiyle açıklamak -Halkı suçlamak, Kolaycılığa sapmadan,karara saygıyla nedenlerini anlamalı ve sil baştan başlamalı.


Kaynak: Haberler.com / Güncel

Aslı Aydıntaşbaş Can Dündar Ak Parti Medya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (23)

BEYİN BEDAVA:

AKP''YE OY VEREN VATANDAŞ SIFATLI KOYUNLARA NE SAYGISI DUYACAĞIZ. ÇOBANIN PEŞİNDEN GİDEN KOYUN BUNLAR. ÜLKEYİ DE FELAKETE SÜRÜKLEDİKLERİNİN FARKINDA DEĞİLLER. AKP (AKILSIZ KOYUNLAR PARTİSİ)

23
25
yanıtYanıtla
babayaro:

İçindeki mefreti kus biraz daha.ne kadar zavallı sınız.kendi milletine hakaret edecek kadarda alcaksınız.bu zihniyet ölünceye kadar ezilecek

yanıt1
yanıt11
siverekli:

bedeva olsaydi sende nasiplenirdin demeki cok kiymetli olsa gereki sen sahip degilsin

yanıt0
yanıt0
ev hanimi:

sen kimin kounusun sizlerin yeri bu ulke degil degolun usralie gidin yazikki bu topraklarda bizim ezanlrimizi duyuyosunuz size sizin gibi ecnebi gavur lider lazim defolunnnn gidin

yanıt0
yanıt1
Gercek TürkMobil-IOS:

Noldu pkkhdpliler kim kazandi Akp Akp Akp

25
23
yanıtYanıtla
diyarbakırlı:

yiğidi öldür ama hakkını ver. hayat süprizlerle dolu

yanıt7
yanıt3
KOLAY GELSIN:

TUGRUL TÜRKES BIR KERE VERIRSINIZ ARTIK:))))VE HALKIN ÖRTÜLÜ ÖDENEK VERGISINI SARAYLININ TAKTIKLERIYLE ÖRTÜLÜ ÖDENEKTEN MHP LI MUHTARLARA DAGITILAN HARAM LOKMALARI YUTARSINIZ ARTIK ISINIZ BU

yanıt32
yanıt6
...:

Yahudiler basa gelseydi mutlu olurladi. Sonuna kadar AKP. TEK BASINA IS BASINA

16
16
yanıtYanıtla
...:

en büyük yahudi zaten başa geldi:)tasalanma. sende onları desteklediğin için haşrı öte tarafta onunla olacak. kişi sevdiğiyle haşrolur:) yezzid ve kafilesi vurgunun hesabını ağır ödeyecek

yanıt12
yanıt2
BALTA:

Halk kavga, kapris, kaos istemiyor. İşin özeti bu.

28
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title