Haberler

Gazeteci Ahmet Hakan'ın Darbedilmesi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Hastane önünden detaylar- Ertuğrul Özkök ve Bedri Baykam açıklamalar Gazeteci Ahmet Hakan'ın darbedilmesi- Yaralanan gazeteci Hakan'ın meslektaşları, tedavi gördüğü hastaneye gelerek, geçmiş olsun ziyaretinde bulundu Şişli ilçesinde bulunan evinin önünde uğradığı saldırıda yaralanan Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ın meslektaşları, tedavi gördüğü hastaneye gelip, yetkililerden bilgi aldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Hastane önünden detaylar- Ertuğrul Özkök ve Bedri Baykam açıklamalar Gazeteci Ahmet Hakan'ın darbedilmesi- Yaralanan gazeteci Hakan'ın meslektaşları, tedavi gördüğü hastaneye gelerek, geçmiş olsun ziyaretinde bulundu Şişli ilçesinde bulunan evinin önünde uğradığı saldırıda yaralanan Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ın meslektaşları, tedavi gördüğü hastaneye gelip, yetkililerden bilgi aldı.Kimliği belirsiz 4 kişinin darbettiği Hakan'ın tedavi altına alındığı Amerikan Hastanesi'ne gelen Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, Doğan Haber Ajansı (DHA) Genel Müdürü Uğur Cebeci ile Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği (UPSD) Başkanı ressam Bedri Baykam, ziyaret ettikleri Ahmet Hakan'ın durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.Hastane önünde olaya ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ertuğrul Özkök, saldırının "basit" bir şekilde algılanmaması ve açıklanmaması gerektiğini belirterek, şöyle konuştu: "Yıllardır yapıyoruz bu mesleği. Bunlardan dolayı yılmadık, yılmayız da. Ama neticede gazeteciler ölüyor, geride kalan insanlar bunların yarattığı travmaları yaşamaya devam ediyor ve bu toplumu zehirliyor. Hürriyet'e yapılan saldırıda çok büyük destek aldık ama dayanışma daha geniş çaplı olsaydı bu saldırı gerçekleşmezdi. Umarım bu son olur, demokrasi olduğu iddia edilen toplum bu tarz teşebbüslere tekrar sahne olmaz. Ahmet'e tekrar geçmiş olsun ama korkarım ki olayın vahametini dikkate almazsak bunun devamı gelecek." Ressam Bedri Baykam da saldırıyı kınadı. CNN Türk televizyonundaki programının ardından aracıyla saat 00.30 sularında Nişantaşı'nda bulunan evinin önüne geldiği sırada, bir otomobilden inen kimliği belirsiz 4 şüpheli tarafından darbedilen gazeteci Hakan'ın, göğsüne ve yüzüne darbe aldığı öğrenildi.Kaçan şüphelilerin yakalanması için polis ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Hakan Coşkun Ertuğrul Özkök Bedri Baykam Hürriyet Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title