Haberler

GAÜN'de "Hızlı Okuma Kursu" Başladı

Güncelleme:

GAÜNADT ve TÜRKAV Gaziantep Şubesi ile birlikte düzenlenen "Hızlı Okuma Kursu" başladı.

Gaziantep Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu (GAÜNADT) ve Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Gaziantep Şubesi ile birlikte düzenlenen "Hızlı Okuma Kursu" başladı.

80.Yıl Kültür Merkezinde yapılan açılış törenine GAÜN Rektör Danışmanı Doç. Dr. Murat Ağarı, Atatürkçü Düşünce Topluluğu(ADT) Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Yunus Emre Tansü, TÜRKAV Gaziantep Şube Başkanı Özgür Akıl katıldı.

Açılışta konuşan Rektör Danışmanı Doç. Dr. Murat Ağarı "Hızlı okuma kursunu geleneksel hale getiren ve yüzlerce öğrencimizin hızlı okumasını sağlayan ADT'ye ve bu kursun ücretsiz gerçekleştirilmesini sağlayan TÜRKAV Gaziantep Şubesine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Hızlı okuma kurslarına öğrencilerin ilgi gösterdiğini söyleyen ADT Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Yunus Emre Tansü "5 yıldır devam eden hızlı okuma kurslarımız için bize destek veren TÜRKAV Gaziantep Şube Başkanı Özgür Akıl'a bize bu imkanı sağlayan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fahrettin Göğüş'e ve faaliyetlerimizi özgürce yapmamızı sağlayan değerli Rektörümüz Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun'a teşekkür ediyorum" ifadesinde bulundu.

Üniversiteli gençlerin Türk milletinin istikbali olduğunu belirten TÜRKAV Gaziantep Şube Başkanı Özgür Akıl, "TÜRKAV olarak Gaziantep Üniversitesine ve ADT'ye ücretsiz olarak sunduğumuz hizmetlerden dolayı mutluluk duyuyoruz. Bu çabamızla geleceğimize katkı sağladığımızı düşünüyoruz. Bu işbirliğinden dolayı Akademik Danışman Yrd. Doç. Dr. Yunus Emre Tansü'ye ve Öğrenci Temsilcisi Arif Yıldız'a teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gaziantep Üniversitesi Murat Ağarı Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title