Haberler

Galatasaray'da Olağan Divan Toplantısı Yapıldı

Galatasaray'da Olağan Divan Toplantısı yapıldı Başkan Özbek Galatasaray'ın çalışmaya, üretmeye ve yeni kaynak oluşturmaya ihtiyacı var Hiçbir zaman amacım Galatasaray'ın gayrimenkullerini satmak veya peşkeş çekmek değil Galatasaray Spor Kulübü Temmuz Ayı Olağan Divan Toplantısı, Galatasaray Adası'nda gerçekleştirildi.

Galatasaray'da Olağan Divan Toplantısı yapıldı

Başkan Özbek Galatasaray'ın çalışmaya, üretmeye ve yeni kaynak oluşturmaya ihtiyacı var

Hiçbir zaman amacım Galatasaray'ın gayrimenkullerini satmak veya peşkeş çekmek değil

Galatasaray Spor Kulübü Temmuz Ayı Olağan Divan Toplantısı, Galatasaray Adası'nda gerçekleştirildi.

Başkan Dursun Özbek, İkinci Başkan Cengiz Özyalçın, Başkan Yardımcıları Nasuhi Sezgin ve Eşref Alaçayır, Genel Sekreter Fatih İşbecer, Muhasip Üye Tayfun Demir, Yönetim Kurulu Üyeleri Alper Narman, Ali Yüce, Burçin Aslan, Ural Aküzüm, İsmail Sarıkaya, Murat Atay ve Tarık Taşar katıldığı toplantı Divan Başkanı İrfan Aktar'ın açılış konuşması ile başladı.

Divan Başkanı İrfan Aktar konuşmasında Temmuz Ayı Divan Toplantısı'nın gündem maddelerini sıraladı. Oylamaya sunulan maddeler, Genel Kurul üyeleri tarafından uygun görüldü.

Ayrıca Başkan İrfan Aktar, Ağustos Ayı Divan Toplantısı'nın tatiller nedeniyle gerçekleştirilmemesini üyelere sundu. Oy birliği ile Ağustos Ayı Divan Toplantısının yapılmaması kararlaştırıldı.

Eylül Ayı Divan Toplantısı'nın yine Galatasaray Adası'nda yapılacağı duyuldu.

Divan kurulunda konuşan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray'ın çalışmaya, üretmeye ve yeni kaynak oluşturmaya ihtiyacı var. Galatasaray'ın ihtiyacı olan konularda yeteri kadar bilgi sahibiyim. İstediğimiz yetkilerde öncelikle mevcut borçların yapılanması konusu var. Kredilere karşı gösterilmiş temlikler, kendi haline terk edilmiş gayrimenkuller, kira kontratlarının yapılandırılması var. Benim derdim günü kurtarmak için gereksiz faaliyetlerde bulunmak değil, Galatasaray'ın geleceğini oluşturmak ve bize verilen emaneti daha yukarıya taşımaktır dedi.

Hiçbir zaman amacım Galatasaray'ın gayrimenkullerini satmak veya peşkeş çekmek değil diyen başkan Özbek, Ben Galatasaray'ın sahip olduğu gayrimenkullerin en iyi şekilde değerlendirilmesi ve yıllar boyu gelir sağlanması için çalışıyorum. Galatasaray'a yeni gayrimenkuller kazandırıp yeni kaynaklar sağlamak istiyoruz. Kendi başarımı kulübe kazandırdığım kaynaklar ve gayrimenkullerle ölçeceğim, şampiyonluk ve kupalarla değil diye konuştu.

Geçmiş dönemden eksiklerini gördüklerini ve yapacakları takviyelerle yine şampiyon olacaklarını dile getiren Başkan Dursun Özbek, Biz şampiyon takımız. Geçtiğimiz sezonu başarıyla tamamladık ve şampiyon olduk. Omurganın üzerine birkaç tane takviye çerçevesinde önümüzdeki sezon yine şampiyon olacağız. Rakiplerimiz şampiyonlukta hüsrana uğramış, hoca değiştiriyor, futbolcularını satıyor. Tasviye halindeler. Taraftar tarafından gelecek reaksiyonu engellemek üzere alelacele ne kadar doğru yapıldığı tartışılan transfer silsilesine girdiler. Önümüzdeki günlerde göreceğiz. Yapılan iş doğru muydu, yanlış mıydı. Biz geçmiş dönemden eksilerimizi gördük. Bu eksiklere bağlı olarak transfer yapıyoruz. Rakiplerimiz gibi aceleci değiliz. Onların Avrupa maçları Temmuz'un sonuna doğru başlıyor. Bizim hazırlık için yapılacak transferlerin yerinde olması için zamanımız var. Acele etmemize gerek yok. Bugün vasat bir oyuncunun değeri 8-9 milyon Euro değerinde olabiliyor. Bu tasarruf düşüncesi çerçevesinde en uygun transferleri yapıyoruz şeklinde konuştu.

Alman futbolcu Podolski'nin transferinde aceleci davranmadıklarını dile getiren Başkan Özbek, Bonservis bedelini biliyorsunuz. Acele etseydik 3-4 milyon Euro daha fazla ödemek zorunda kalacaktık. Pazarlık şansımızı kullandık dedi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sözleşmesi uzatılan Sabri Sarıoğlu ve Akhisar Belediyespor'dan transfer edilen Bilal Kısa için yapılan eleştirileri de değerlendirerek, 'Sabri ile Bilal ne oluyor' diyorlar. Teknik ekip, Hamza hoca rapor vermişler, Sabri transfer edilmeli diye. Ne yapacaksınız Geçmiş yönetim, yeni yönetim 'tamam' diyor. Sahip olduğumuz değerleri eleştirmeyelim. Moralini bozacak yorumlardan kaçınalım. Sezon açılır, Sabri oynayamaz o zaman yaptığımız hamlenin yanlışlığı belli olur. Sabri oynarken, şampiyonluk kazanılırken, bu yorumların hiçbiri yok. Sabri şampiyon takımın sağ bekidir. Çok cüzi bir artışla onu takımda tuttuk. Bilal Kısa da milli takımın oyuncusu. Çok cüzi bir miktarla orta sahada oynayacak bir oyuncu şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Spor Kulübü Ali Yüce Narman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title