Haberler

Fuara baskın düzenleyen Bakırköy Belediyesi zabıtaları, bir isim nedeniyle geri adım attı

Güncelleme:

İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen Beautytech teknoloji fuarına gelerek organizasyona katılan firmalardan tabela vergisi istemeye hazırlanan zabıta ekipleri içeride açılış için orada bulunan Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle'yi görünce geri adım attı.

Bir süre fuar dışında bekleyen zabıta ekipleri TİM Başkanı'nın alandan ayrılmasıyla grup halinde içeri girerek stantlara yöneldiler. İşte tam bu sırada organizasyon firmasından hiç beklenmedik bir protesto geldi.

KILIÇDAROĞLU'NU DİNLETTİLER

Salondaki tüm dijital ekranlara CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal belediyecilik konuşmasını getiren organizatör firma yetkilileri "CHP'li belediyeler vatandaşın üzerine karabasan gibi çökmez" diyerek başlayan açıklamayı dakikalarca zabıtaların baskın yaptığı salona dinlettiler.

YENİDEN ALANA DÖNDÜLER

Durum karşısında ne yapacağını şaşıran zabıtalar apar topar salondan çıksalar da durumun aktarıldığı Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun talimatıyla yeniden tabela vergisi almak için yabancı alım heyetlerinin bulunduğu fuar alanına döndüler.

"CHP LİDERİNE BİZZAT İLETTİM"

Bakırköy Belediyesi'nin bu baskınları alışkanlık haline getirdiğini söyleyen Nobel Expo Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik, durumu CHP liderine bizzat kendisinin ilettiğini ancak belediye başkanının bağlı bulunduğu partinin genel başkanının karşı çıkmasına rağmen dünyada bir benzeri olmayan fuardan tabela vergisi uygulamasına devam ettiğini söyledi.

8 ayrı uluslararası fuarda 60 milyon dolarlık ihracat hacmi oluşturan organizatör firmaya diğer fuar şirketleri de destek verdi. Bakırköy Belediyesi'nin talep ettiği tabela vergisinin tutarı önünüzdeki günlerde organizatör firmaya tebliğ edilecek.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Bakırköy Haberler

500

Yorumlar (7)

EVO20 :

Malum parti vatandaşa eziyet etmeye devam ediyor. Atatürk'ün emaneti kimlere kaldı ya sabır...

86
36
yanıtYanıtla
ferhat atmaca:

gücü yeten yetene. kişiler kurumlardan ve kurallardan güçlüyse vay halimize. eğer almamaları gereken parayı topladılarsa yine vay halimize. her konusuyla rezillik.

61
6
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Fuarın içinde ki standlardan mı tabela ücreti alacaklar? Bu nasıl olur ki? Hangi partiden bu beleidye?

38
8
yanıtYanıtla
tayfun izgi:

CHP

yanıt11
yanıt1
Güray Dilli :

Binaların üzerinde nal gibi duran tabelalardan vergi almazlar ki onlar sabit mükellefler. Anlık fuarı nasılsa yakaladık , hemen ceza keselim veya vergi alalım modu. Her taraftan boğuyorsunuz bizi , sayenizde ne konsere gidebiliyoruz ne kimseyi dinleyebiliyoruz. Yeter

39
6
yanıtYanıtla
Eyyüp Polat:

Bakırköy belediyesi daha öncede fuarı basmıştı bu sefer kendisine yalakalık yapan IHB baskani Gülleyi görünce geri vites yapmış demek ki neymiş tabela vergisi kılifmis devletin (belediyenin) kaybı önemli değilmiş ülke sen kalk en oturayım

4
0
yanıtYanıtla
şener akpınar:

Arkadaşlar bu CHP yi hiç sevmem.Ancak orada bu organizasyonu tertip edenler gerekli izin ve belgeleri hazırlamışmı.Vergi verilmesi gerekiyorsa neden verilmemiş.Benim gibi bilmeyenler yazmasın.Bilenler yazsın ki öğrenelim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title