Haberler

Freni Patlayan Kamyon Traktörü Biçti: 1 Ağır Yaralı

Konya’nın Ahırlı ilçesine bağlı Akkise beldesinde freni patlayan sıvı küspe yüklü kamyon, yol kenarındaki traktöre çarptıktan sonra devrildi.

Konya'nın Ahırlı ilçesine bağlı Akkise beldesinde freni patlayan sıvı küspe yüklü kamyon, yol kenarındaki traktöre çarptıktan sonra devrildi. Kamyon sürücünün ağır yaralandığı kazada, traktör çarpmanın şiddetiyle paramparça oldu.

Kaza, Ahırlı ilçesine bağlı Akkise beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa B. (45) idaresindeki 42 JB 220 plakalı sıvı küspe yüklü kamyon, belde girişinde freni patlayınca önce yol kenarındaki elektrik direğine ardından da park halindeki traktöre çarptı. Traktörü biçtikten sonra hızını alamayarak devrilen kamyon, metrelerce sürüklendikten sonra durabildi. Kazada ağır yaralanan kamyon sürücüsü Mustafa B., Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonrası kamyonun çarptığı traktör paramparça olurken, elektrik direği de zarar gördü, kamyonda bulunan sıvı küspe bidonları da yola saçıldı. Tedavi altına alınan kamyon sürücünün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Akkise Ahırlı Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title