Haberler

Fransa'daki Uçak Kazası - Belediye Başkanı Hermitte - Seyne-Les

Fransa'daki uçak kazası- Fransa'daki uçak kazasında hayatını kaybedenlerin yakınları olay yerini ziyaret edecek- Kazazede yakınlarından DNA örnekleri alınacakSEYNE-LES- Fransa'daki yolcu uçağı kazasında hayatını kaybedenlerin yakınları olay yerini ziyaret edecek, kazazede yakınlarından DNA örnekleri alınacak.

Fransa'daki uçak kazası- Fransa'daki uçak kazasında hayatını kaybedenlerin yakınları olay yerini ziyaret edecek- Kazazede yakınlarından DNA örnekleri alınacakSEYNE-LES- Fransa'daki yolcu uçağı kazasında hayatını kaybedenlerin yakınları olay yerini ziyaret edecek, kazazede yakınlarından DNA örnekleri alınacak.Lufthansa'ya ait Germanwings havayolu şirketinin Airbus A320 tipi uçağının düşmesi sonucu hayatını kaybedenlerin yakınları Germanwings firmasına ait iki uçakla Barcelona ve Düsseldorf'tan Marsilya'ya getirildi.Olay yerini ziyaret edecek olan kazazede yakınları Seyne-Les-Alpes ve Vernet kasabalarında karşılanacak. Kasabalardaki kiliselerde yakınlar için hazırlık yapılırken, bir grup doktor psikolojik destek için bölgede bulunacak. Jandarmadan yapılan açıklamada ailelerden DNA örnekleri alınacağı kaydedildi. Açıklamada bu amaçla Seyne-les-Alpes kilisesi etrafında bir çadır kurulduğu belirtildi.Seyne-les- Alpes Belediye Başkanı Francis Hermitte, düzenlendiği basın toplantısında karşılama programının ayrıntılarını paylaştı. Yakınların büyük bir kısmının bu akşam kasabadan ayrılacağını söyleyen Hermitte, kaza sonrası büyük bir üzüntü yaşadıklarını ve misafirlere her türlü maddi ve manevi desteği vereceklerini kaydetti. Hermitte misafirlere konaklama hizmetinin ücretsiz sunulduğunu bildirdi.Dağcılık kamplarının yoğun olarak bulunduğu Seyne-les-Alpes'in 1000 kişilik konaklama kapasitesi olduğunu belirten Hermitte, kaza sonrası evini paylaşanlarla bu sayının 1400'ü bulabileceğini söyledi.İspanya'nın Barselona kentinden dün Almanya'nın Düsseldorf kentine gitmek için havalanan ve Fransa'nın güneyindeki İtalya sınırına yakın Seyne-les-Alpes kasabası yakınlarında düşen Alman Lufthansa Havayolları'na ait Germanwings havayolu şirketinin Airbus A320 tipi uçağı 6 mürettebat ve pek çok farklı ülkeden 144 yolcu taşıyordu. -

Kaynak: AA / Güncel

Düsselldorf Germanwings Fransa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title