Haberler

Forum İstanbul'dan Müzik ve Spor Dolu Yarıyıl Tatili Eğlencesi

Güncelleme:

Çocuklar Atiye'nin şarkılarıyla coştu, Sportacus ile spor yapıp dans etti

LazyTown'ın atletik süper kahramanı Sportacus ve çocukların sevgilisi Atiye, LazyTown etkinliğinin ilk gününde Forum İstanbul'da çocuklar için buluştu.

Atiye'nin çok sevdikleri şarkılarına eşlik ederken doyasıya eğlenen çocuklar, Sportacus ile birlikte dans edip spor yaptı.

LazyTown etkinlikleri, Forum İstanbul'da 7 Şubat'a kadar her gün devam edecek.

Forum İstanbul, küçük ziyaretçileri için, hem gönüllerince eğlenecekleri hem de sağlıklı yaşam ve spor hakkında bilgi sahibi olacakları unutulmaz bir karne hediyesi hazırladı.

Tüm dünyada ve ülkemizde severek izlenen, Cartoon Network'ün çocukları ekrana kitleyen popüler şovu LazyTown'ın atletik süper kahramanı Sportacus ve çocukların en sevdikleri sanatçıların başında gelen Atiye, 10 gün boyunca devam edecek LazyTown etkinliklerinin ilk gününde Forum İstanbul'da çocuklarla buluştu.

Forum İstanbul'un, çağımızın en önemli problemlerinden obezite sorununa dikkat çekmek amacıyla hayata geçirdiği LazyTown etkinlik alanında Sportacus ve Atiye ile unutulmaz anlar yaşandı.

Sportacus, Türkiye'de ilk kez Forum İstanbul'da

ABD'de First Lady Michelle Obama önderliğinde başlatılan obeziteye karşı sağlıklı yemek ve spor hareketine destek veren; Michelle Obama ve kızlarıyla birlikte spor yaparak çocuklara çağrıda bulunan Sportacus, Forum İstanbul'un küçük ziyaretçileriyle buluşmak için ilk kez Türkiye'ye geldi. Sportacus, çocukları, koşmaları, oyun oynamaları, dans etmeleri için cesaretlendirdi; çocuklarla birlikte spor yaparak dans etti.

Atiye'den çocuklara özel konser

Çocukların en sevdikleri sanatçılardan Atiye ise bu bol hareketli günde çocuklar için muhteşem bir konser verdi. En sevilen şarkılarını karne heyecanı yaşayan minikler için seslendiren Atiye, bol bol dans da etti. Çocukların şarkılara hep bir ağızdan eşlik ettiği konserde hem minikler, hem de Atiye bir an bile yerinde durmadı.

Ayrıca Forum İstanbul Facebook sayfasını takip eden 5 hayranı, Atiye ile kuliste tanışma şansı yakaladı. Şanslı hayranları Atiye ile bol bol fotoğraf çektirdi ve imza aldı. 7 Şubat'a kadar Forum İstanbul Facebook sayfasını takip eden 10 kişi ise Atiye'nin imzalı albümünü kazanma şansı yakalayacak.

Forum İstanbul'da spor ve eğlence dolu Lazy Town etkinlikleri, 7 Şubat Cuma gününe kadar her gün devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Michelle Obama Facebook İstanbul Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title