Haberler

Fiyatı Dudak Uçuklatıyor!

Güncelleme:

İngiliz tasarımcı Debbie Wingham tarafından tasarlanan dünyanın en pahalı elbisesi Kiev'de görücüye çıktı.

Ukrayna'nın başkentki Kiev'de düzenlenen moda haftasında göz alıcı kıyafetler sergilendi. Ancak bir kıyafet özellikle dikkat çekti.

Değeri tam olarak 5 milyon 700 bin dolar olan söz konusu kıyafet, dünyanın en pahalı kıyafeti olarak kayıtlara geçti.

ingiliz tasarımcı Debbie Wingham tarafından Ukrayna Moda Haftası'nda podyuma çıkarılan bir elbise dünyanın en pahalı elbisesi olarak biliniyor. 5.7 milyon sterlinlik elbisede 50 adet 2 kıratlık siyah elmas bulunuyor.

TASARIMCIYA GÖRE ELBİSE AŞKI TEMSİL EDİYOR

Modacı Debbie Winghem'a göre tasarladığı Fransız ipeğinden siyah elmas ve beyaz altın işlemeli elbise tamamen aşkı ifade ediyor. "Erkek arkadaşım evlenme teklifi için elmas bir yüzük hediye etti. Bu yüzük bana aşkı simgeleyen bir elbise yapmam için ilham verdi" diyen Debbie'nin elbise için sponsor bulması kolay olmadı.

Elbiseyi tamamlamak için 4 yıl bekleyen Debbie, 5.7 milyon dolarlık siyah gece elbisesini Kiev'de görücüye çıkardı.

Elbisenin kilosu ise 13 kilo. Kate Winslet, Hilary Swank, Amy Smart, Catherine Jenkins, Rebecca Ferguson, ve Dita Von Teese gibi ünlüleri giydiren Wingham'ın kreasyonları da şimdiye kadar Vogue, Vanity Fair, Glamour, GQ, ve Elle dergilerinde de yer aldı.

Kaynak: Güncel

Ukrayna Moda Kiev Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title