Haberler

Finike'de 23 Nisan Kutlamaları

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, koltuğunu Şevval Özkiliç’e bıraktı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, koltuğunu Şevval Özkiliç'e bıraktı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın yaklaşması ile birlikte Finike'de de kutlama etkinlikleri başladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu'nu öğretmenleri ile birlikte ziyaret eden Cengiz Topel İlkokulu öğrencisi Şevval Özkiliç, bir günlüğüne koltuğa oturdu.

Makamı teslim aldıktan sonra ilk olarak misafiri Kaan Osman Sarıoğlu'na çay ikram eden Özkiliç, daha sonra Finike'de yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Özellikle sokak hayvanları ve yaya yolları konularına değinen Şevval Özkiliç, "Parklara konulan Kedi Evleri beni çok mutlu etti. Kedilerin özellikle soğuk havalarda gidecekleri bir yer olması çok güzel. Bence bu konuda yapılan çalışmalar daha da arttırılmalı" dedi. Finike Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Şen'den kendi okulunun çevresinde yapılan çalışmalar hakkında da bilgi alan Özkiliç, daha sonra Başkan Sarıoğlu'na Finike'de yapılmasını istediği çalışmaları iletti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kaan Osman Sarıoğlu 23 Nisan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title