Haberler

Fil'm Hafızası'ndan Saatlere Meydan Okuyan "Geceyarısı Çılgınlığı"

Güncelleme:

"Uykuyu Değil Eğlenceyi Severim" diyenler, Pelin Batu ve Doğu Yücel ev sahipliğinde gerçekleşecek çılgın bir partide buluşuyor.

Sinemaseverlere alternatif bir sinema içeriği sunmak üzere faaliyet gösteren sosyal sinema platformu Fil'm Hafızası, IKSV işbirliği ile 33. İstanbul Film Festivali kapsamında "Geceyarısı Çılgınlığı" partisi düzenliyor.

Uyumayı değil eğlenmeyi severim diyen çılgınları buluşturacak parti, 11 Nisan Cuma saat 24:00'te Beyoğlu'nun gözde mekanlarından Topless'ta gerçekleşecek. Pelin Batu ve Doğu Yücel'in ev sahipliğinde gerçekleşecek olan "Geceyarısı Çılgınlığı"nda film sohbetleri, müzik, dans ve eğlence bir arada olacak.

33. İstanbul Film Festivali'nin tv2 sponsorluğunda gerçekleştirilen "Geceyarısı Çılgınlığı"
bölümü kapsamında Beyoğlu Sineması'nda saat 24.00'te gösterilecek "Big Bad Wolves – Büyük Kötü Kurtlar" filmi sonrası huzursuzlaşan bünyeler de "Geceyarısı Çılgınlığı" partisi ile rahat bir nefes alacak.

Bilet fiyatları tam 25TL, öğrenci ise 15TL'dir. Etkinlik, Beyoğlu Sineması'ndaki film gösterimine katılan izleyiciler için ücretsizdir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Pelin Batu İstanbul Beyoğlu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title