Haberler

Fidan ve Sinirlioğlu'nun Görevinden Alındığı Haberine Yalanlama

Güncelleme:

Başbakanlık Kaynakları, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu'nun görevden alındığı yönündeki haberleri yalanladı.

MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın görevinden alınarak Tokyo Büyükelçiliği'ne atandığı yönündeki haberlere Başbakanlık'tan da cevap geldi.

HABER YALANLANDI

Başbakanlık Kaynakları, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu'nun görevden alındığı yönündeki haberleri yalanladı.

İDDİA SOSYAL MEDYADA YER ALMIŞTI

Sosyal medyada Fidan ve Sinirlioğlu'nun görevden alındığı yönünde haberler yer almıştı.

MİT Müsteşarı Hakan Fidan hakkında gelen son dakika haberler gözleri Ankara'ya çevirdi. Hakan Fidan MİT'teki görevinden alınarak Tokyo Büyükelçiliği'ne atandığı haberine yanıt Afrika'daki gazetecilerden geldi.

"HAKAN FİDAN GÖREVİNİN BAŞINDA"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Afrika gezisine eşlik eden Hakan Fidan'ın fotoğrafını paylaşan Star gazetesi yazarı Halime Kökçe, "Hakan Fidan Mogadişu'da görevinin başında :)" diye yazdı.


"HAKAN FİDAN BURADA GİTMEMİŞ"

TRT World haber müdürü Fatih Er de Hakan Fidan'la fotoğraf paylaşıp "Hakan Fidan burda :) Gitmemiş. Öyle diyor" diye yazdı.


CUMHURBAŞKANLIĞI KAYNAKLARI DA YALANLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Somali'de olan MİT Müsteşarı Fidan'ın görevden alınarak Tokyo'ya Büyükelçi olarak atandığı iddiasına Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından yalanlama geldi. Cumhurbaşkanı kaynakları, Fidan'ın görevden alındığına dair haberlerin doğru olmadığını söyledi.

"TOKYO BÜYÜKELÇİLİĞİ'NE ATANDI" İDDİASI

MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın görevinden alındığı iddia ediliyor. Kulislerde MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın görevinden alınarak Tokyo Büyükelçisi olarak atandığı konuşuluyor. Koltuğu için ise emekli Albay Levent Göktaş'ın adı geçiyor.

HAKAN FİDAN AFRİKA'DA

Kulisler bu iddiayla çalkalanırken Erdoğan 'sır küpü' olarak bilinen MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Doğu Afrika ziyaretine eşlik ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Dışişleri Bakanlığı Feridun Sinirlioğlu Hakan Fidan Tokyo Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

MMOM:

Müslüman, günde içinden 6. 000 Nasr Suresini oku, yolculuğun hayırlı olsun, geçim sıkıntısı çekme, dileklerin gerçekleşsin.

5
2
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, günde içinden 6. Nasr Suresini oku, yolculuğun hayırlı olsun, geçim sıkıntısı çekme, dileklerin gerçekleşsin.

yanıt0
yanıt0
tc:

OLSUUUN BIZLER PKK, YA INCIRLIKDE ÜSS AÇMIŞIZDIIR!

0
0
yanıtYanıtla
abdo hussein:

van erciş seyitki aşireti ile gururluyuz.

0
0
yanıtYanıtla
misafir:

türküyede hanki haber doğru yalandan başka türk medyasi yaptığı bi iş yoki

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title