Haberler

Feyza Altun'un küfürlü şeriat paylaşımı ortalığı karıştırdı! "Tutuklansın" etiketi kısa sürede gündem oldu

Güncelleme:

Son dönemde Dilan Polat davasıyla gündeme gelen avukat Feyza Altun, X hesabı üzerinden Farsça bir şiir yayınladı. Bir sosyal medya kullanıcısının paylaşımın altına yaptığı yoruma tepki gösteren Altun, "Şeriate s......" ifadesini kullandı. Altun'un kullandığı ifade büyük bir tartışmanın fitilini ateşlerken, "#feyzaaltuntutuklansın" etiketinin gündem olması üzerine ünlü avukat kendisinden şikayetçi olanlara ateş püskürdü.

Ünlülerin avukatı olarak bilinen ve adı son dönemde Dilan Polat davasıyla gündeme gelen avukat Feyza Altun, paylaştığı Farsça şiire yapılan yoruma sinirlenerek skandal bir ifade kullandı. "Şeriate s......" paylaşımı yapan Altun'un mesajı sosyal medyada büyük bir tartışmanın fitilini ateşlerken, "#feyzaaltuntutuklansın" etiketinin gündem olması sonrasında ünlü avukat kendisinden şikayetçi olanlar için zehir zemberek ifadeler kullandı.

FEYZA ALTUN'UN PAYLAŞIMI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Birçok kişinin ünlülerin avukatı olarak tanıdığı avukat Feyza Altun, Dilan Polat'ın başı çektiği sosyal medya fenomenleri davalarıyla adını geniş kitlelere duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ve açıklamalarla sık sık gündeme bomba gibi düşen Altun bugün de ortalığı fena karıştırdı.

KÜFÜRLÜ ŞERİAT YORUMU İNFİAL YARATTI

Altun, geçtiğimiz gün aktif olarak kullandığı Twitter (X) hesabı üzerinden Farsça bir şiir yayınladı. Bir sosyal medya kullanıcısı da ünlü avukatın Farsça yaptığı paylaşımın altına yorum yaptı. Altun, "Şeriate s......" diyerek karşılık verince söz konusu paylaşım silindi.

Feyza Altun'un küfürlü şeriat paylaşımı ortalığı karıştırdı! 'Tutuklansın' etiketi kısa sürede gündem oldu

"İSLAM DİNİNİ HEDEF ALAN BİR PAYLAŞIM"

Feyza Altun'un bu paylaşımını "İslam dinini hedef alan bir paylaşım" olarak değerlendiren bir kesim de oldu. Bu kesim tarafından da Altun hakkında suç duyurusunda bulunulacağı açıklandı.

ŞERİAT İSTEYENLERE "ARABİSTAN'A GİDİN" ÇAĞRISI

Yaşanan olayın ardından belli bir kitle tarafından tepkilerin hedefi olan Feyza Altun, dilini değiştirmeyerek bu sefer "suç duyurunuza da s*kayım" ifadesini kullandı. Ünlü avukat, hem Instagram hem de Twitter üzerindeki paylaşımlarına hız kesmeden devam etti. "Şeriate karşı her zaman mücadele edeceğiz" diyen Altun, şeriat isteyenlere Arabistan'ın yolunu gösterdi!

Feyza Altun'un küfürlü şeriat paylaşımı ortalığı karıştırdı! 'Tutuklansın' etiketi kısa sürede gündem oldu

"TÜRKİYE CUMHURİYETİ LAİKTİR LAİK KALACAK"

Kendisini sert şekilde eleştiren ve "#feyzaaltuntutuklansın" etiketini açanlara "Şeriat dediğiniz bu işte" diyen Altun, yürek yakan bir videoyu paylaşıp "Türkiye Cumhuriyeti laiktir laik kalacak" dedi.

Feyza Altun'un küfürlü şeriat paylaşımı ortalığı karıştırdı! 'Tutuklansın' etiketi kısa sürede gündem oldu

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Sosyal Medya Dilan Polat Feyza Altun Güncel Haberler

500

Yorumlar (134)

Satılmış DORUK:

Feyza ALTUN; sende şeriat istemiyorsan, her türlü pisliği yapan batılı ülkelerden herhangi birine gidebilirsin.

758
780
yanıtYanıtla
Atilla Han:

Yürü afganistana yallaah

yanıt292
yanıt190
zebil animation:

şeriat gelse Feyza altun değll siz batı ya kaçarsınız

yanıt140
yanıt83
mahalle sakini:

Bunun gibiler şehidlerimizin vatan için yaptığı kahramanlıkları hak etmiyor.

453
557
yanıtYanıtla
ayten sağdıç:

sehitlerimiz arap ülkesi olalım diye kan dökmüyor . TÜRKİYEYİ korumak icin savasıyor .bu ülke laik dir kadının söylediklerinde hata yok

yanıt520
yanıt402
Zonguldak’lı Şükrü :

Ayten sağdıç; şeriatı Arap’la ilişkilendirmek enterasan. İnsanların,Yaratıcının hükmüne uyması gereken gerçeklik, şeriattır. Ölüm gerçekse şeriatın içindedir. Allah’ın hükmünden bir hükümdür. İstediğin kadar laik ol. Ama gerçek olan ölüm şeriatından kurtulamazsın. Ölüm size gelmeden gerçek olan şeriatı öğren. Şehitlikte yaratıcının ödülüdür. Sahtekarların koruyucusu değil.

yanıt261
yanıt223
Atilla Han:

O şehitler ülke arap isgaline ugrasin diye sehit olmadi dürrük

yanıt147
yanıt118
Mehmet raşit Cansı,:

Ayten şeriatın araplarla bir ilgisi yoktur. İslamla alakası var. Şeriatı savunmak için arap olmaya gerek yok. Müslüman olan bir insan mecburen şeriatı savunacaktır. Savunmadığı taktirde müslüman olmaz zaten. Şunu da unutma Çanakkalede atalarımız siz laik olasızın diye şehit olmadılar. Er yada geç ALLAH IN kanunları Türkiye ye de dünyaya da hüküm sürecek. siz istesenizde istemeseniz de...

yanıt51
yanıt21
Ugur Mavlay:

Senin beynin yok

yanıt0
yanıt1
Amokachi:

Askerimizin kahramanlıklarının, gökten indirildiği sanılan bir dogmanın modern çağa göre saçmalık olan kavramlarıyla ne alakası var?

yanıt1
yanıt3
Tüm 134 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title